Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

νέο e-shop για την Σαντορίνη

Μια ολοκαίνουργια, αλλά δοκιμασμένη με επιτυχία σε άλλες περιοχές του κόσμου, εφαρμογή υλοποίησε η ομάδα εργασίας της εταιρείας “Ηλιότοπος” σχετικά με την προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο των τοπικών Σαντορινιών προϊόντων ή χειροτεχνιών και έργων τέχνης που κατασκευάζονται στο νησί κι έχουν ως θέμα τις ομορφιές του.
Την εφαρμογή και την σελίδα μπορείτε να την δείτε στην διεύθυνση www.eshop-santorini.gr


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δημιουργών του, πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπορεύεται προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχέση με τη Σαντορίνη.
Βιβλία, πίνακες ζωγραφικής, κεραμικά, φωτογραφίες, κρασιά, φάβα, τοματοπολτός, κάπαρη, μικρογλυπτική, διάφορα σουβενίρ, δώρα και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στον κατάλογο του καταστήματος που συνεχώς εμπλουτίζεται.
Πρόκειται για την νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας Ηλιότοπος, η οποία έχει έντονη παρουσία στη Σαντορίνη και μεταξύ άλλων διαχειρίζεται, από το 1999, τον πολύ πετυχημένο δικτυακό τόπο http://www.santorini.net/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε