Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

η κυρια Πια και η δευτερευουσα κατοικια της..

Γράφει η Δέσποινα
ή, τα σπίτια στην Θήρα και τα ..(πολιτικά) προβλήΣύνδεσμοςματά τους….
ή, με λένε Πία και κρύβω ενα υπόσκαφο...

Mega πολιτικό πρόβλημα προέκυψε πρίν απο λίγες ημέρες στην Δανία με την ανακάλυψη απο τις φορολογικές υπηρεσίες της χώρας οτι η κυρία Πία είχε ξεχάσει να δηλώσει ενα ακίνητο που έχει στην κατοχή της και βρίσκεται στην όμορφη Θήρα....

Σύμφωνα με τον Τύπο (και μετα θα πούμε τα δικά μας ..)
Η ακροδεξιά πολιτική αρχηγός «κατάφερε» τις τελευταίες ημέρες να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσωπό της εξαιτίας ενός γεγονότος που αποτελούσε κατά την ίδια μέχρι... πρότινος συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα: τη φοροδιαφυγή.
Είναι ιδρύτρια και ηγέτιδα του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας (DFP) και έχει απασχολήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την επικαιρότητα με τα ακραία σχόλια και τις προκλητικές, ενίοτε εμπρηστικές, δηλώσεις της επί παντός επιστητού. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που τη θεωρούν ως τη... θηλυκή έκδοση του Ζαν Μαρί Λεπέν, αποκαλώντας τη «Λεπέν της Δανίας». Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να μη γνώριζε η 64χρονη επικεφαλής της δανέζικης ακροδεξιάς, Πία Κγερσγκαάρντ, είναι η γνωστή λαϊκή ρήση «έχει ο καιρός γυρίσματα».
Η Κγερσγκαάρντ, της οποίας το κόμμα είναι η τρίτη δύναμη στη χώρα της, έχει συμμετάσχει από το 2001 χωρίς την παραμικρή... ανάπαυλα στις δεξιές κυβερνήσεις, συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά ονόματα της δανέζικης πολιτικής σκηνής και έχει εκφράσει, μεταξύ άλλων, κατηγορηματικά την αντίθεση, αν όχι αποστροφή της, στο θέμα της μετανάστευσης - αποτελεί δε μία εκ των πιο ένθερμων εκπροσώπων του «ευρωσκεπτικισμού» στη Γηραιά Ήπειρο.
Όσο για το μικρό της ελληνικό καταφύγιο; Πρόκειται για ενα σπίτι 32 τ.μ. στο Καστέλι του Εμπορείου. Ενα δωμάτιο με κουζινάκι, ένα μικρό λουτρό και δύο υπόσκαφοι χώροι αποτελούν το μικρό «βασίλειο» του ζεύγους Κγερσγκαάρντ - Θόρουπ. Όταν αποκτήθηκε το κτίσμα, ήταν σε κακή κατάσταση και για τη ριζική ανακαίνισή του χρειάστηκαν οικοδομικές εργασίες. (*)

ορίστε και τα σχόλια....
Απο αυτά που καταλάβαμε εμείς πάντως, το πρόβλημα παραλλήλως εντοπίζεται και στο γεγονός οτι η Δανέζα δεξιά (και κρυφοκαρατζαφερική...) πολιτικός (για την οποία φημολογείται ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό στο δημοφιλές νησί, με στέλεχος της δεξιάς, φυσικά…) δεν κορόιδεψε μόνον την Δανέζικη εφορία αλλά και τους Σαντορινιούς (!) μιας και πολύ πρίν ξεσπάσει η οικονομική κρίση είχε καταφέρει να αγοράσει σπίτι στο νησί με 20.000!
Και μπορεί να μην πρόκειται για κανα παλάτι, αλλά 20.000 για σπίτι στην Σαντορίνη μάλλον για τιμή κοψοχρονιά ακούγεται....
Το συμπέρασμα; "Σπάγκοι" αυτοί οι ευρωπαίοι πρόεδροι, αν και του "δεξιού" χώρου...
Σύμφωνα με πληροφορίες σύμβουλος της κυρίας Πίας απάντησε πως "η κυρία Πία ένα σπιτάκι 30 τετραγωνικά ξέχασε και δηλώσει, κι οχι κανα κάστρο στους καταπράσινους και γεμάτους κάμπιες Βρετανικούς λόφους, σαν κι αυτά δηλαδή που έχουνε αλλά δεν δηλώνουνε οι συνάδελφοι της κυρίας Πίας, σοσιαλιστές όμως, της Δανίας..."
Η κυβέρνηση, της Δανίας φυσικά, δεν έχει σχολιάσει το θέμα ενω ο κύριος Couris, της Δανίας φυσικά, δεν ασχολήθηκε με το γεγονός... Άλλωστε (απο) ανέκαθεν έδειχνε προτίμηση τους "κεντρώους" σπεκουλαδόρους κι όχι στους "δεξιούς". Ο κύριος Couris μέσω του έντυπου τύπου μιας και ο ηλεκτρονικός αντιμετωπίζει προβλήματα, αρκέστηκε να ανακοινώσει οτι στο εξής η εφημερίδα του δεν θα μοιράζει σπίτια στην κοσμοπολίτικη Μύκονο αλλά 6 νοίκια για διαμονή στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, σε άνεργους δημοσιογράφους ....."

(*) Τώρα, το εάν τις εργασίες επιμελήθηκαν Αλβανοί μετανάστες δεν το γνωρίζουμε, αυτό που φανταζόμαστε πάντως είναι οτι αυτό που ενδιαφέρει την κυρία Πία είναι να μην ζουν παράνομα μετανάστες στην χώρα της. Για τις υπόλοιπες δεν την νοιάζει. Δεν έχει λόγο να την νοιάζει. Ας κάνουνε κουμάντο οι κατα τόπους "Λεπέν".
Εμείς πάντως της ευχόμαστε να το χαίρεται.....
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε