Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α Προς όλους τους κατοίκους της Σαντορίνης και ΘηρασιάςΤους τελευταίους μήνες δεχόμαστε όλοι μια ολομέτωπη επίθεση από τους κυβερνώντες ενάντια στο εισόδημά μας αλλά και την αξιοπρέπειά μας.

Με αφορμή την επιβολή του τελευταίου άδικου και παράνομου μέτρου για χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, που δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να πληρώσουμε, αποφασίσαμε

να αντισταθούμε.

Συγκροτήσαμε Επιτροπή Αγώνα με διάθεση και απόφαση να παλέψουμε ενάντια σε όλα όσα μας ετοιμάζουν. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι αν δεν αντισταθούμε τώρα θα ακολουθήσουν και άλλα χειρότερα.

Η επίθεση των κυβερνώντων εναντίον μας είναι ευθεία και απροκάλυπτη.

Και η αντίστασή μας θα είναι ευθεία και ξεκάθαρη

Άμεσα πληρώνουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος χωρίς το χαράτσι. Υπογράφουμε υπεύθυνες δηλώσεις για τακτοποίηση του λογαριασμού μας και τις καταθέτουμε στη ΔΕΗ.

Δημιουργούμε εθελοντικές ομάδες που θα εμποδίζουν κάθε προσπάθεια διακοπής ηλεκτροδότησης στο νησί.

Είμαστε σε ετοιμότητα για συμπαράσταση και στήριξη σε όποιον χρειαστεί.

Πολεμάμε το φόβο με την ενότητα και την αλληλεγγύη.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6945900474 (Γιώργος), 6944514234 (Μαρία)

επιτροπή αγώνα για το "χαράτσι" μέσω της ΔΕΗ.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε