Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γολγοθάς των νεφροπαθών του νησιού

aimokatharsi.jpgΈναν ατέλειωτο Γολγοθά ανεβαίνουν το τελευταίο διάστημα συμπολίτες μας που πρέπει να κάνουν αιμοκάθαρση. Το νεφρολογικό κέντρο που λειτουργούσε στην Σαντορίνη και τους εξυπηρετούσε όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωσε αδυναμία και τους παρέπεμψε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τι να κάνουν. Οι νεφροπαθείς του νησιού μας είπαν ότι ορισμένοι από αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν έχουν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύουν και ζητούν από τους αρμόδιους να παρέμβουν προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε