Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Απόφαση «πιλότο» υπέρ τριών πολιτών που αδυνατούσαν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, εξέδωσε πριν από λίγες μέρες το Μονομελές Πρωτοδικείο Σύρου.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαγόρευση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στους συγκεκριμένους συμπολίτες μας, έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κατά της ΔΕΗ. Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Σύρου ανοίγει τον δρόμο και σε άλλους Συριανούς που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να ανασταλεί η διακοπή του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Σύμφωνα με την «Κοινή Γνώμη», σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου, ο οποίος συνέταξε τις αιτήσεις των τριών πολιτών και στη συνέχεια τις κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συζήτηση του αιτήματος, εκπρόσωπος του Συλλόγου άσκησε και προφορική παρέμβαση υπέρ των αιτούντων. Ο δικαστής, αφού άκουσε τα διάδικα μέρη και τον παρεμβαίνοντα Δικηγορικό Σύλλογο, έδωσε την προσωρινή διαταγή υπέρ των πολιτών.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε