Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Τρεις σεισμικές δονήσεις σήμερα!!Τρεις σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 το πρωί. Και οι τρεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές καθώς τόσο τα επίκεντρα των σεισμικών δονήσεων είναι σχεδόν πάνω στο νησί αλλά είχαν και μικρό εστιακό βάθος.

Ακούστε εδώ τι είπε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Λέκκας .Ο κ. Λέκκας όπως θα ακούσετε και στην τηλεφωνική επικοινωνία θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού οι σεισμοί που σημειώθηκαν είχαν μικρό μέγεθος αλλά έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί εξ αιτίας του εστιακού τους βάθους.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε