Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο ΘήραςΟ Δήμος Θήρας μας προσκαλεί ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο σε ημερίδα με θέμα την Διαχείριση των Απορριμμάτων στο Δήμο Θήρας στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της «Μελέτης Σκοπιμότητας για την Επεξεργασία και Αξιοποίηση των Απορριμμάτων στη Σαντορίνη». Για πληροφορίες (και .. κρατήσεις θέσεων -αστειευόμαστε!-) μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22863 60108
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε