Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Τελικά θα τρώει ένα… γιαούρτι σε κάθε νησί;


«Θα προσπαθήσω να λύσω από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί», είχε πει πριν λίγο καιρό

«Θα προσπαθήσω να λύσω από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί» είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης στις 14 Νοεμβρίου, προσερχόμενος στο υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά.

Είχαν περάσει μόλις τρεις ημέρες από την ορκωμοσία του, στη θέση του υφυπουργού Ναυτιλίας. Δέκα μέρες μετά τη δήλωσή του, ο «μπουμπούκος» έλαβε μία πρώτη γεύση από την οργή των αγανακτισμένων.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επισκέφτηκε τη Μυτιλήνη και αναγκάστηκε να φυγαδευτεί, και μάλιστα δις, όταν ομάδα διαδηλωτών του πέταξαν αβγά, πορτοκάλια και γιαούρτια.

Αντί να βρίσκει λύση σε ένα πρόβλημα σε κάθε νησί είναι πιθανό να τον βρίσκει ένα γιαούρτι σε κάθε νησί, καθώς ο κόσμος δε δείχνει να τον συμπαθεί και πολύ. Βέβαια, τον περασμένο μήνα ο ίδιος είχε «προβλέψει», από το βήμα της Βουλής, ότι τα γιαούρτια θα τα φάει η Βάσω Παπανδρέου. Τελικά τα πέταξαν στον ίδιο…

Αν μετρήσουμε τα νησιά μας και αφουγκραστούμε τις διαθέσεις του κόσμου, τότε τα γιαούρτια θα είναι αρκετά…

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε