Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Οι γερμανοί τουρίστες ενισχύουν την ελληνική οικονομία


Μπορεί η γερμανική κυβέρνηση να τηρεί επικριτική στάση απέναντι στην Ελλάδα όμως οι Γερμανοί εξακολουθούν να την προτιμούν για τις διακοπές τους. Περίπου δύο εκατομμύρια γερμανοί τουρίστες βρέθηκαν φέτος στη χώρα μας ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία.
Τις αυξημένες αφίξεις Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα επισημαίνει σε άρθρο της η φλαμανδόφωνη εφημερίδα « De Tijd».

Στο άρθρο, υπό τον τίτλο «Γερμανοί τουρίστες ενισχύουν την ελληνική οικονομία» γράφει:

«Παρά τις τεταμένες σχέσεις που επικρατούν μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας σε πολιτικό επίπεδο, ο μέσος Γερμανός εξακολουθεί να έχει την Ελλάδα στην καρδιά του και να την επισκέπτεται όποτε του δοθεί ευκαιρία».

Παραθέτοντας στοιχεία για τις αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2011, το άρθρο σημειώνει ότι οι αφίξεις Γερμανών τουριστών αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με πέρυσι, καθώς περίπου 2.000.000 Γερμανοί επέλεξαν να κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως εξάλλου σημειώνεται, τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο τουρισμός καταγράφει άνοδο στην Ελλάδα, καθώς την επισκέφθηκαν συνολικά 10,4% περισσότεροι τουρίστες συγκριτικά με πέρυσι.

Τέλος, επισημαίνεται ότι δυστυχώς για την Ελλάδα, οι ξένοι τουρίστες ξόδεψαν φέτος λιγότερα σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς τα κατά κεφαλήν έξοδά τους δεν ξεπέρασαν τα 654 ευρώ κατά μέσο όρο.

πηγή:Νέα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε