Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ένα ανέλπιστο δώρο στον εφημέριο Καρτεράδου


Γράφει ο Π.Μυτιληναίος

Όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλει τελευταία ο εφημέριος του Καρτεράδου πατήρ Χριστόφορος να ολοκληρώσει τον παιδικό σταθμό και το πνευματικό κέντρο του χωριού του. Έχει χάσει τον ύπνο του, αγωνίζεται καθημερινά να βρει τα χρήματα για να προχωρήσει το έργο, έχει απευθυνθεί σε όλους. Εκείνο που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ένα δώρο από την τύχη, έστω και μικρό ποσό , που όμως θα πάει για τον μεγάλο σκοπό. Συγκεκριμένα σε κλήρωση που έγινε χθες στην Παναγιά την Γλυκογαλούσα, κλήρωση μπροστά στην κάμερα και με απόλυτη διαφάνεια, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο, ο αριθμός που πληρώθηκε είχε αγοραστεί από τον εφημέριο. Το δώρο της κλήρωσης ήταν μια μηχανή (γουρούνα) αξίας περίπου 3.500 ευρώ. Ο εφημέριος έσπευσε αμέσως να πει ότι τα χρήματα δεν θα τα πάρει ο ίδιος, αλλά θα πάνε στην εκκλησία και στην προσπάθεια που κάνει.
Αισθάνομαι τον εαυτό μου περήφανο που γνωρίζει τέτοιους ανιδιοτελείς ιερωμένους που τιμούν το ράσο και τον ρόλο τους.
Πρέπει όλοι οι Καρτεραδιώτες και οι Σαντορινιοί να τους βοηθήσουμε και να τους προστατεύσουμε.
Είναι τιμή μας π.Χριστόφορε να λέμε ότι είσαι Σαντορινιός Παπάς και δικός μας άνθρωπος. Συνέχισε και είμαστε όλοι δίπλα σου.



πηγή:Νέα Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε