Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Το τρίτο πρωτόκολλο, οι επικείμενες χρεοκοπίες και η προφητεία του Βενιαμίν Φραγκλίνου!

Σ.Α: Πολλοί αμφισβητούν οτι τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών γράφτηκαν απο Εβραίους. Βέβαια η καλύτερη απόδειξη είναι η επιβεβαίωση οτι εφαρμόζονται. Έτσι τις ημέρες που ζούμε τα πρωτόκολλα βλέπουμε καθημερινά ότι εφαρμόζονται. Όλες οι τράπεζες ελέγχονται απο Εβραίους στην καταγωγή. Η οικογένεια Ρόθτσιλντ μαζί με τους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ και της Ευρώπης έχουν φέρει τις εθνικές οικονομίες σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να ξεκινήσουν να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Η κρυφή δύναμη των Εβραίων πυροδοτεί τις χρεοκοπίες. Στόχος τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ενας εκ των ιδρυτών της Αμερικής, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος προφήτευσε το τι θα γινόταν στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο..
Το τρίτο πρωτόκολλο είναι σε πλήρη εφαρμογή στις μέρες μας. Διαβάστε το και διαδώστε το!!

Το τρίτο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού. Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους. Όλα αυτά τα δήθεν “δίκαια του λαού” δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα. Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος. Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”. Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας. Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη “ελευθερία” βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.

Η προφητεία του Φραγκλίνου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ

26/11/1781
"Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγόν Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος απο μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι!

Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητος.Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος) και
δεν αφομοιώθηκαν.
Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος.

Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει! Και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Περισσότερο απο 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρήνησαν τη θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε απο τη πατρίδα τους-όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.

Αλλά άν ο κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για γυρίσουν εις τα άλλας Χώρας. Γιατι; Γιατί οι Εβραίοι είναι βαμπίρ (νυκτερίδες της Βραζιλίας που ευχαριστούνται να ρουφούν αίμα ανθρώπων) και τα βαμπίρ δεν μπορούν να ζήσουν απο τα βαμπίρ!

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνο μεταξύ τους (εννοείται μόνον με Εβραίους).Πρέπει να υφίστανται σε βάρος των Χριστιανών και άλλων λαών, και όχι της δικής τους ράτσας. Αν δεν τους αποκλείσετε, απο τις Ηνωμένες Πολιτείες,
σε λιγότερο απο 200 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδω σε τόσο μεγάλους αριθμούς που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας.

Αν δεν τους αποκλείσετε, σε λιγότερο απο 200 χρόνια
οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τους παράσχουν αγαθά, ενω αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους στις αποθήκες.

Σας προειδοποιώ:

Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταραστούν στους τάφους σας. Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννιούνται, δεν πρόκειται ποτε να αλλάξουν.Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, αν και ζούν ανάμεσά μας απο δέκα γενιές. Μια λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματά της...".


Η επαλήθεση της προφητείας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τους εκατομμύρια Αμερικανούς οι οποίοι είναι άστεγοι και ζούν σε σκηνές. Τα ξένα ΜΜΕ και τα ελληνικά, δεν δείχνουν ούτε μια σκηνή. Σκεφτείτε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούνται σε ποσοστό 90% περίπου από δημοσιογράφους της αριστεράς και δεν δείχνουν τίποτα. Μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τους αριστερούς δημοσιογράφους;;
Ενδιαφέρονται για τους απλούς ανθρώπους ή για τα μεγάλα αφεντικά;


περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες εδώ:http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

πηγή:Αμέθυστος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε