Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ιστορική η ευθύνη για τους Προέδρους


Γράφει ο Π.Μυτιληναίος

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας μεγάλος ξένος επενδυτικός Όμιλος προετοιμάζει επενδυτική πρόταση για την Σαντορίνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επένδυση θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την κατασκευή μεγάλου τελεφερίκ το οποίο θα εξυπηρετεί τον Όρμο των Φηρών.

Εάν όντως υπάρχει έστω και στα σκαριά αυτή η πρόταση, τυχόν αποδοχή της από την πολιτεία θα σημάνει και το τέλος του Δημοτικού Τελεφερίκ που έχει πλέον συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια ζωής και προσφοράς στο νησί. Oi ιδιώτες προχωρήσουν στην κατασκευή σύγχρονου τελεφερίκ που θα έχει όπως ακούμε την δυνατότητα να μεταφέρει με μεγάλα βαγόνια δεκαπλάσιους επιβάτες από όσους μπορεί να μεταφέρει σήμερα το παλιό τελεφερίκ.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σημάνει αυτόματα και το τέλος της λειτουργίας του τελεφερίκ του Ιδρύματος καθώς και την απώλεια ενός εφ άπαξ μεγάλου ποσού που σήμερα ο Δήμος διαθέτει για έργα στο νησί μας. Ελπίζουμε να αφυπνιστούν οι πρόεδροι που απαρτίζουν την σημερινή Διοίκηση του Ιδρύματος, διότι εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, θα έχουν ιστορική ευθύνη για την απώλεια μιας μεγάλης πηγής εσόδων για το νησί και τους ανθρώπους του.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε