Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Έπεσε ο σπόρος, στο δρόμο και οι εργαζόμενοι της Θήρας



Iκανοποιητική θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την συγκέντρωση των εργαζομένων σήμερα στο κέντρο των Φηρών, όχι σε σχέση με τον πληθυσμό και τον αριθμό των εργαζόμενων του νησιού αλλά σε σχέση με τις συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Οι διοργανωτές στις ομιλίες τους ζήτησαν αύριο να ξαναγίνει στο ίδιο σημείο ( έξω από την εφορία) συγκέντρωση και ζήτησαν από όλους τους εργαζόμενους του νησιού να δώσουν μαζικά το παρόν. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν τα Σωματεία των εργαζομένων στον Δήμο, την ΔΕΥΑΘ, τις τράπεζες , εκπαιδευτικών κ.α.


πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε