Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο Ρατσισμός τών Νεοπαγανιστών _1

Οι Νεοπαγανιστές είναι σχεδόν όλοι τους εχθροί τών Εβραίων, με μίσος ανάλογο τού Χίτλερ εναντίον τους. Και ο λόγος δεν είναι τα συνεχιζόμενα εγκλήματα τού Εβραϊκού κράτους κατά τών Παλαιστινίων, αλλά το ότι από τους Ισραηλίτες προήλθε ο Χριστός.

Τους ακούς σε κάθε ευκαιρία να βρίζουν τους Εβραίους, ή να κατονομάζουν τους Χριστιανούς ως: "Ιουδαιο - Χριστιανούς. Και αυτό το κάνουν με υποτιμητική χροιά, γιατί θεωρούν τους Εβραίους υπανθρώπους, ενώ τους εαυτούς τους "Αρίους", όπως ακριβώς και ο Χίτλερ. Το ενδιαφέρον θα ήταν να μπορούσαμε να συγκρίνουμε τα χρωμοσώματα τών σημερινών αυτών "Ελληναράδων", για να βλέπαμε από πού κρατάει η σκούφια τού καθενός τους, μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ανάμειξη τών λαών στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!

Στην σειρά αυτή, θα δείξουμε την ανοησία τών επιχειρημάτων τους, και θα καυτηριάσουμε τη Ναζιστική τους ρατσιστική τάση σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα θα δείξουμε τις αντιφάσεις στις οποίες τους οδηγεί ο θαυμασμός τους για πρόσωπα που είχαν αντίθετες θέσεις από αυτούς τους ανιστόρητους, όπως για παράδειγμα ο Εβραιόφιλος Ιουλιανός!

Ο Εβραιόφιλος Ιουλιανός

Είναι αστείο το ότι ενώ οι Νεοπαγανιστές μισούν τον Γιαχβέ και τους πιστούς του, Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ κλπ, καθώς και τους Εβραίους, οι ίδιος ο αποστάτης Ιουλιανός, ευλαβείτο τον Γιαχβέ, και συμπαθούσε πολύ τους Εβραίους! Λέτε να ήταν "ανθέλληνας";

Φυσικά ο Ιουλιανός τους Εβραίους τους συμπαθούσε, μόνο και μόνο επειδή ήταν εχθροί τών Χριστιανών!



Τι να πει κανείς για τον φιλοϊουδαίο Ρωμαίο αυτικράτορα Ιουλιανό - τον «Έλληνα»! - , ο οποίος γράφει να μιμηθούμε τον Αβραάμ(!), κι ότι «ο Γιαχβέ στάθηκε ευμενής σε αυτόν»(!!) και γι’ αυτό τον σέβεται!

Το κατεξοχήν «ίνδαλμα» των αρχαιόπληκτων, ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ιουλιανός, εκφράζεται με σεβασμό για τον Θεό των Προφητών!!! Τα γραπτά του αυτοκράτορα είναι αποκαλυπτικά. Διαβάζουμε:

«Κατά Γαλιλαίων», Λόγος Α’ 354 b : «...ωστόσο πάντοτε σέβομαι τον θεό του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ, οι οποίοι , όντας οι ίδιοι Χαλδαίοι απο γένος Ιερό και μυημένο στην θεουργία, έμαθαν την περιτομή παραμένοντας στην ξενιτειά με τους Αιγύπτιους και σεβάστηκαν έναν θεό, ο οποίος είναι ευμενής σε μένα και σε αυτούς που τον σέβονται όπως ακριβώς ο Αβραάμ»

Είναι δε τόσος ο σεβασμός του για τους Εβραίους ώστε , το 361 μ.Χ. , προσπαθησε (χωρίς επιτυχία) να αναστηλώσει τον Ναό του Σολωμόντα ο οποίος ήταν κατεστραμένος απο το 70 μ.Χ. Το γεγονός αυτό το περιγράφουν πανομοιότυπα: α) Οι Χριστιανοί συγγραφείς Ιωάννης ο Χρυσόστομος , Γρηγόριος ο Θεολόγος, Αμβρόσιος , Σωκράτης, Σωζόμενος, Θεοδώρητος και Φιλοστόργιος. β) ο Ειδωλολάτρης Αιμμιανός Μαρκελλίνος. γ) ο Εβραίος Ραββίνος Γεδαλία. Ολοι οι παραπάνω είναι περίπου σύγχρονοι (350- 450 μ.Χ.)

Τι να πει κανείς για τον Ιουλιανό, που ίδρυσε αντρικά και γυναικεία (!!) μοναστήρια (!) (Ιουλιανού, Επ. 81. I. 2.90. κ. ε. – 84. I.2.144.6 κ.ε. –86.I.2.147.15 κ.ε. –88.I.2.149.19 κ.ε. – 89α.I.2.151.19 κ.ε. – 89b.I.2.155.11. κ.ε., Αμμ. Μαρκ. XXII, 7,6, Σωζόμενος Ε'). Κακό πράγμα ο μοναχισμός, τζιζ!

Αν οι Νεοπαγανιστές αγαπούν τόσο έναν Εβραιόφιλο όπως ο Ιουλιανός, πώς τολμάνε να λένε τους Χριστιανούς: "Ιουδαιο - Χριστιανούς", όταν οι Χριστιανοί τράβηξαν από τους Εβραίους τα πάνδεινα, πριν εξαπλωθούν στον κόσμο;

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε