Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ομορφος κόσμος στη Σαντορίνη α λα ισπανικά


Η Ελλάδα φαίνεται φέτος να έχει την τιμητική της, όχι μόνο ως προορισμός διακοπών, αλλά και για γυρίσματα εκπομπών. Μία από τις εκπομπές που ήρθαν προκειμένου να προβάλουν την Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι η διάσημη ισπανική εκπομπή «Spanish People around the world» που επισκέφτηκε τη Σαντορίνη την προηγούμενη εβδομάδα. Η επιτυχημένη Ισπανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ισπανικής τηλεόρασης Maria Belen Rodriguez έβαλε στο πλάνο των εκπομπών της φέτος και την Ελλάδα. Ετσι, ήρθε στο ηφαιστειογενές νησί με στόχο να βρει συμπατριώτες της που ζουν σε αυτό. Εκτός του ότι παρουσίασε τα ήθη και έθιμα της χώρας μας, παρουσίασε και τον τρόπο ζωής του νησιού μέσα απ ό τα μάτια των Ισπανών. Μάλιστα, εκείνοι θα αποκαλύψουν κατά πόσο έχουν προσαρμοστεί σε αυτό τον τρόπο, αλλά και τα ήθη και έθιμα που έχουν βάλει στο νέο τους ξεκίνημα. Από τις εικόνες που θα προβληθούν δεν θα μπορούσε να λείπει και μια βόλτα με τα γαϊδουράκια στα σοκάκια της Σαντορίνης, που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ισπανικού τηλεοπτικού κοινού.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε