Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Θα πληρώσουμε εξωφρενικά ποσά

Γράφει ο Παναγιώτης Μυτιληναίος

Απίστευτα ποσά θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών στην Σαντορίνη. Οι υψηλές αντικειμενικές αξίες σε πολλές περιοχές του νησιού ανεβάζουν στα ύψη το χαράτσι που θα μας έρθει μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ η πρώτη δόση τον Οκτώβριο και η δεύτερη με τον επόμενο λογαριασμό.

Από χθες αρκετοί ιδιοκτήτες κατοικιών είτε έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια είτε έχουν απευθυνθεί στους φοροτεχνικούς για να μάθουν τι θα πληρώσουν τελικά. Ιδιοκτήτης νέας κατοικίας 100 τμ μέσα σε Α ζώνη στα Φηρά θα τρίβει τα μάτια του όταν φτάσει στα χέρια του ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Ανεξάρτητα από το εισόδημά του θα κληθεί να καταβάλλει ένα αρκετά δυσανάλογα μεγάλο ποσό σε σχέση με αυτά που θα ισχύουν σε άλλες περιοχές. Και όλα αυτά εξ αιτίας των αντικειμενικών αξιών που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις πραγματικές τιμές των ακινήτων σε πολλές περιοχές του νησιού.

Αρχιτέκτονες και εργολάβοι μιλούν για το τελειωτικό χτύπημα στην ήδη πληγωμένη οικοδομή ενώ γραφεία που ασχολούνται με αγοραπωλησίες ακινήτων έχουν κατακλειστεί από πελάτες που επιθυμούν να πουλήσουν ακίνητα χωρίς όμως να υπάρχουν αγοραστές.
Σύνδεσμος

Αξίζει να διαβάσετε επίσης :Α)Θα μας δικάσετε για χρέος τρίτου; Δηλαδή θα ακυρώσετε το σύνταγμα; Τότε γιατί να σας υπακούσουμε

Β)ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ


Γ)Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε