Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γράμμα απο την Ηρακλειά


Ενώ όλα στην πατρίδα μας πάνε κατά διαόλου, ο τουρισμός πήγαινε πολύ καλά , στις μικρές Κυκλάδες τουλάχιστον. Σκέφτηκαν λοιπόν οι αρμόδιοι να το τινάξουν και αυτό στον αέρα, έτσι έδεσαν αρκετά πλοία.

Η δικαιολογία ήταν πολύ εύκολο να βρεθεί , θέληση να υπάρχει .Για να καταλάβουν και οι φίλοι της Αθήνας , είναι σαν να σταματάνε ξαφνικά να κυκλοφορούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ακόμα και τα ταξί και να είσαι υποχρεωμένος να νοικιάσεις λιμουζίνα για να κάνεις τις δουλειές σου. Στις 5/9 λοιπόν πάνω που οι επαγγελματίες του τουρισμού περιμένουν να δουλέψουν ένα μήνα ακόμα , δέσανε τα πλοία , οι ακυρώσεις από τους τουρίστες βροχή .Αυτή τη στιγμή τα μικρά νησάκια ζούνε στιγμές της δεκαετίας του 50, και το μοναδικό πλοίο που μας τροφοδοτούσε με τρόφιμα, φάρμακα και τουρίστες είναι δεμένο. Πότε θα επαναληφθούν τα δρομολόγια; Αυτό μόνο η Πυθία θα μπορούσε να μας το πει αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεται εν ζωή .Αν κύριοι αρμόδιοι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να σώσετε αυτό το μαγαζάκι , κλείστε το και φύγετε δεν είναι ανάγκη να το κάψετε κιόλας .
Της Εύης Ζωγράφου, μόνιμης κατοίκου Ηρακλειάς


πηγή:kykladesnews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε