Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Άμα πάρεις απάντηση...Κύριε Παπούλια, τι σοι Δημοκρατία είναι αυτή που αμείβει εσάς με 350.000 ευρώ το χρόνο και τους αναπήρους πολέμου συνομηλίκους σας με 350 ευρώ το μήνα;

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Kε Κάρολε Παπούλια, τι σόι Πρόεδρος Δημοκρατίας (;)είστε εσείς που ενώ κονομάτε 350.000 ευρώ το χρόνο-1000 ευρώ τη μέρα-επιτρέπετε να υπάρχουν συνομήλικοί σας οι οποίοι ζούν στην εξαθλίωση των 350 ευρώ τον μήνα, ενώ κάποιοι άλλοι πεθαίνουν καθημερινά αβοήθητοι;

Ανάμεσα σ αυτούς κε Παπούλια υπάρχουν και πολλοί πραγματικοί ήρωες πολέμου, ανάπηροι άνθρωποι, που θυσίασαν και την αρτιμέλειά τους για την Ελλάδα.

Εσείς κε Πρόεδρε πως ανέχεστε την συντεταγμένη δολοφονία των συμπολιτών σας, προϊόν μιας δολοφονικά ύπουλης κυβέρνησης σε συνδυασμό με τις επιταγές της Τρόικας.

Πως ανέχεστε ο υπ. Οικονομικών να μιλάει για τη διάσωση της χώρας λες και η χώρα δεν κατοικείται από ανθρώπους αλλά από ιπτάμενα σωματίδια;

Πως ανέχεστε την ανυπαρξία του εκλεγμένου πρωθυπουργού, την απουσία καπετάνιου καταμεσής της καταιγίδας.

Μην μας πείτε για τις περιορισμένες δυνατότητες που σας δίνει το Σύνταγμα.

Πιστεύουμε ότι η προσωπική σας αξιοπρέπεια σας δίνει την υπέρτατη δυνατότητα της παραίτησης.

Τι περιμένετε κε Πρόεδρε;

Πόσο άλλο θανατικό, πόσες αυτοκτονίες, πόσα δολοφονικά μέτρα, με την υπογραφή σας θα πρέπει να υποστούμε ώσπου να πράξετε επιτέλους το αυτονόητο;

Ποιας Δημοκρατίας είστε Πρόεδρος κε Παπούλια;

Πόσο καιρό έχετε να απευθύνετε αυτή την ερώτηση στο είδωλο απέναντι από τον καθρέφτη σας;

Σ.Σ Η βίλα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «πόθεν έσχες» του Ανδρέα Παπανδρέου του 1994. Αφορούσε αγορά οικοπέδου στην Εκάλη έκτασης 3,7 στρεμμάτων, με κτίσμα 532 τ.μ. έναντι του ποσού των 170 εκατ. δραχμών. Παπούλιας, Κατσιφάρας, Λιβάνης, Αλεξίου, Λαμπρινόπουλος και Χάλαγκ εμφανίστηκαν ως δανειστές. Στο επόμενο «πόθεν έσχες» η βίλα επεκτάθηκε κατά 380 τ.μ. (χώροι στάθμευσης, πισίνα, υπόγειοι βοηθητικοί χώροι, εκκλησάκι στον κήπο κ.ά.). Θυμίζουμε ότι στον πολιτικό σεισμό που προκάλεσε τότε η βίλα της Δήμητρας στο ΠΑΣΟΚ παρενέβη ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος με τη θρυλική φράση «σιγά μη μας ρίξουν για ένα κωλόσπιτο».

Το καταστροφικό και άκρως αντεθνικό άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία που μερικοί νομίζουν πως έγινε το 1993 θυμόμαστε ότι έγινε πολύ νωρίτερα, στα τελευταία της κυβέρνησης Παπανδρέου με υπουργό εξωτερικών τον κ. Παπούλια ( και νυν Πρόεδρο) και υφυπουργό τον κ. Πάγκαλο. ήταν τέλη 1988 ή αρχές 1989 όταν 'ήραν το εμπόλεμο' και άρχισε σιγά-σιγά η κάθοδος προς την πρόοδο... πρώτα πέρασαν οι 'εξερευνητές' είδαν την κατάσταση και λίγο αργότερα, ε, τότε πλάκωσαν και οι υπόλοιποι... το τι επακολούθησε τα επόμενα χρόνια είναι αντικείμενο για μελέτη διδακτορικού.

Όσο τις ξεσκαλίζει κανείς, τόσο ποιο πολύ βρωμάνε οι πράξεις του.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε