Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

6.050 τον μήνα για Δημ.Κατάστημα




Σημερα γίναμε μάρτυρες περίεργης συμπεριφορας απο συντοπίτες μας ιδιοκτητες αρκετών καταστηματων στο κέντρο των Φηρών.Συγκεκριμμένα "πάλη" μεγαλοιδιοκτητών ακινήτων εγινε για την ανάδειξη ενοικιαστή-πλειοδότη !!! για το δημοτικό κατάστημα στα Φηρά.!!!!Μήπως ακουσαν οτι οι ενοικιαστές χοντροκονομάμε και θέλησαν να πάρουν και αυτοί ένα κομμάτάκι απο την πιττα?
Αλλίως δεν μπορώ να το εξηγήσω στο φτωχό μου μυαλό.
Εφτασαν να προσφέρουν 6050 ευρώ τον μήνα για ενόίκιο 32 τ.μ. καταστήματος σε περίοδο κρίσης που τέτοια δέν εχει ξαναζήσει η χώρα
Ισως βέβαια να είναι μία εντιμη και ανιδιοτελής πράξη στήριξης των οικονομικών του Δήμου που ενοικίασε οικόπεδο για τη δημιουργία πάρκινγκ.(και καλά έκανε)
Ισως είναι μία προσπάθεια στήριξης των ανέργων της χώρας αφου με τόσα μαγαζιά ολο και κάποιον υπάλληλο θα χρειαστούν.
Μπορεί να είναι και μία προσπάθεια στήριξης των ενοικίων μια και πλησιάζει η ώρα που οι αγωγές για μείωση ενοικίων θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή λόγω της ελλειψης τζίρου.
Τέλος πάντων καλορίζικο το μαγαζί στον νέο ενοικιαστή και Καλές Δουλειές.
Αλλά με 6050 ευρώ τον μήνα προβλέπω σύντομα να γίνειΑ ΓΑΝΑΚΤΙΣΜ¨ΕΝΟΣ οπως όλοι εμείς που φάγαμε το παραμύθι οτι μαγαζί στα Φυρά είναι κέρδος κλπ και τώρα δεν ξέρουμε απο που να φύγουμε....

Αναγνώστης


πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε