Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θ.Πάγκαλος: "Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Κύπρο, θα πολεμήσουμε"!

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ: Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, "ΑΠΕΙΛΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Στο χορό των προειδοποιητικών δηλώσεων προς την Τουρκία, εν όψει των γεωτρήσεων της Κύπρου στην Α।Μεσόγειο, μπήκε και η Ελλάδα: Eπιτέλους, δύο χρόνια μετά την έλευση της κυβέρνησης στην εξουσία ακούστηκαν από τα χείλη του αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου σωστές κουβέντες: Από το βήμα της Βουλής πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προειδοποίησε την Τουρκία ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία αν η Τουρκία θελήσει να εφαρμόσει τον "Αττίλα ΙΙΙ" ή επιτεθεί με οποιαδήποτε τρόπο την Κύπρο.
"Οποιαδήποτε επίθεση κατά της Κύπρου θα είναι και επίθεση κατά της Ελλάδας" τόνισε.

Mάλιστα ο Θ.Πάγκαλος προχώρησε και ακόμα πιο μακριά και χαρακτήρισε "μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή", συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας! Επιτέλους!

Έριξε όμως και ένα "ιστορικού περιεχομένου" "καρφί" στην Άγκυρα: "Αποτελεί μεγάλο λάθος της Τουρκίας που παρεμβαίνει με επιχειρήματα εκφοβισμού» και σημείωσε ότι την γείτονα χώρα «πρέπει να την βλέπουμε σαν μια κατά συνθήκη αναγκαιότητα. Δεν τους διαλέξαμε. Ήρθαν και μας βρήκανε. Εγκαταστάθηκαν εκεί"!

Από την άλλη ο κ. Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης «είναι και αφορμή για του γείτονες να εκδηλώσουν ανησυχίες και πρόνοιες που δεν τους ανήκουν» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλισης των κομμάτων για να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής ή ένταξη του θέματος στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε: «Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο μέλος του ΟΗΕ και έχει δικαίωμα να καθορίσει αυτοτελώς τα συμφέροντά της, μόνη ή σε συνεργασία με άλλες χώρες».

Παράλληλα, πρότεινε μια μία άτυπη σύγκλιση όλων των κομμάτων με ειδικό θέμα τις εξελίξεις στη Θράκη και με ποιο τρόπο μπορούν αυτές να αντιμετωπιστούν.

Νωρίτερα, ο κ Καρατζαφέρης έκανε λόγο «για συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και επικίνδυνες απόπειρες διείσδυσής της στη Θράκη, μέσω του προξενείου της» και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε να μην αφήσει να παγιωθεί μια πολιτική που μπορεί, όπως είπε, να δημιουργήσει «ανήκεστο βλάβη» στην Ελλάδα.


ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;

Ο άνθρωπος που είπε το αμίμητο "την σημαία την πήρε ο αέρας στα Ίμια", ο προδότης του Οτσαλάν στους Τούρκους και τόσα άλλα "κατορθώματα", απειλεί τους γείτονες με...πόλεμο, αν εκείνοι επιτεθούν εναντίον της Κύπρου!

Πολύ θα θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά ο πρότερος βίος του συγκεκριμένου ειδικά, δεν μας αφήνει!

Βρίσκουμε πάντως εξαιρετική την δήλωση πως οι τουρκομογγόλοι ορμώμενοι από στέππες της Ασίας "εγκαταστάθηκαν" εκεί που είναι σήμερα!

Υπενθυμίζουμε πάντως, πως ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, δημοκρατικά εκλεγμένη ή μη, δεν τόλμησε να κάνει πόλεμο με την Τουρκία εξαιτίας της Κύπρου: Ακόμα και οι "υπερπατριώτες" της Επταετίας, κάθησαν στα αβγά τους κατά την εισβολή του 1974, για να έρθει μετά ο Καραμανλής και να ολοκληρώσει το...έργο τους!

πηγή:hellas-orthodoxy.blogspot
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε