Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Δηλαδή αν πούμε ότι αυτό είναι "ξεφτίλα" θα είναι εξύβριση;



Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ιντερνετικής δραστηριότητας που ενοχλεί τα καθεστώτα σε ολόκληρο τον κόσμο :

-Στις 14 Μαϊου 2008, ο Καραμανλής πούλησε το 3% του ΟΤΕ στους Γερμανούς, έναντι 442 εκ.ευρώ. (148 εκ.ευρώ, για κάθε 1%).
-Στις 10 Ιουλίου 2011, ο Παπανδρέου πούλησε το 10% του ΟΤΕ στους Γερμανούς, έναντι 391 εκ.ευρώ (39 εκ.ευρώ για κάθε 1%).

Όταν ο Καραμανλής πουλούσε 150 εκατομμύρια τον πόντο, ο Παπανδρέου μιλούε για "απιστία" και ο Πάγκαλος ζητούσε να μπει φυλακή ο Καραμανλής, που ξεπουλούσε, με μόνο 150 εκατομμύρια τον πόντο (1%). Όπως βλέπετε στο πρωτοσέλιδο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, το ΠΑΣΟΚ έλεγε "εκχωρείται έναντι πινακίου φακής, θα το πολεμήσουμε"

φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Καρχιμάκης, ο οποίος απολάμβανε τη σοσιαλιστική ξύλινη επίθεση, από αυτές που κάνει το ΠΑΣΟΚ όταν είναι στην αντιπολίτευση και αρέσουν στα κομματόσκυλα



Ας μείνουμε όμως στο "θα το πολεμήσουμε" του ΠΑΣΟΚ το 2008.
Όχι μόνο ζητούσαν να πάει φυλακή ο Καραμανλής, αλλά διαβεβαιωναν ότι θα "πολεμούσαν" την μεταβίβαση του 3% στη Deutsche telecom, δηλαδή θα προσπαθούσαν να την ακυρώσουν.
Και καλά, όταν ήταν αντιπολίτευση, δικαιολογημένοι. Δεν μπόρεσαν να γυρίσουν πίσω στο δημόσιο το ποσοστό που πούλησε ο Καραμανλής.
Τώρα που βγήκε ο Παπανδρέου, δεν ήταν λογικό να πάρει πίσω αυτά που "ξεπούλησε" ο Καραμανλής; Όχι μόνο δεν πήρε πίσω αυτά που ξεπούλησε ο Καραμανλής, αλλά πούλησε κι άλλο 10% στο 1/3 της τιμής Καραμανλή !

Ε, αυτό, εγώ ο ανεξάρτητος πολίτης, το λέω "ξεφτίλα"
Πρέπει να διωχθώ ποινικά κ.Παπαϊωάννου; Πρέπει να κλείσουν τα ιντερνετικά στέκια, τα οποία είναι τα μοναδικά που λένε την αλήθεια;
Αυτό δεν σας ενοχλεί; Ποιό κανάλι ας πούμε θα θύμιζε το βίντεο με τον Καρχιμάκη; (τις επιστολές Δούκα που θεωρητικά βλάπτουν τον Καραμανλή όμως τις θυμηθήκανε !!!!!)
Αν δεν υπήρχε το ιντερνετ θα θύμιζε κανείς στον ελληνικό λαό τι μπαρούφες λέγατε προεκλογικά ;
Αυτό δεν είναι που σας ενοχλεί;
Το ότι ο πολίτης/επισκέπτης των blogs, forums, sites, βλέπει όλες τις πλευρές του νομίσματος, όλες τις απόψεις και με πιό οξυμένη κρίση, αποφασίζει;
Αλλά εσείς θέλετε να ενημερώνονται οι Έλληνες από απόλυτα ελεγχόμενα μέσα. Θα θύμιζε ποτέ το MEGA τι λέγατε μόλις 3 χρόνια πριν;
Αυτό δεν είναι που φοβάστε;

Βασίλης Προκοπίδης


πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε