Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Το τσουνάμι της Σαντορίνης



Γράφει ο Καλλ-ιστορώντας

Στο παραπάνω βίντεο το οποίο είχε ήδη έχω εντοπίσει σε πολλές ηλεκτρονικές σελίδες θα ήθελα να απρατηρήσω τα εξής:

1) από όσα ξέρω πρώτος πολιτισμός θεωρείται ο Κυκλαδικός και όχι ο Μινωικός....
β) η χρονολογία την οποία λέει είναι 1613 π.Χ. άρα δεν αναφέρει την προγενέστερη περι 1450 π.Χ. αρα και καταστροφής των μινωικών ανακτόρων.
γ) η εκφωνήτρια ειναι πολύ προσεχτική στα λεγόμενα της !! " ο Μινωικός πολιτισμός υπέστη ΦΟΒΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ( δεν αναφέρει τη λέξη καταστροφή)
δ) Κάποια στιγμή η Εν ΑΘήναις Αρχαιολογική Εταιρεία, η ομάδα των αρχαιολόγων στη Σαντορίνη, καθώς και διάφοροι άλλοι ερευνητές ΠΡΕΠΕΙ να προβουν σε μία συνέντευξη τύπου για το θέμα της έκρηξης του ηφαιστείου ώστε να ενημερωθουν αρχικά οι δημοσιογράφοι και μετά ο κόσμος... μιας και τα βιβλία και οι αναφορές .... πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων!!

πηγή:Καλλ-ιστορώντας
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε