Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

To Hollywood ταξιδεύει …Ελλάδα!

Τα ελληνικά νησιά γέμισαν και πάλι με celebrities διεθνούς ακτινοβολίας. Κάποιοι ήρθαν, είδαν και αποχώρησαν, ορισμένοι άλλοι είναι ακόμα εδώ -και αυτό το καλοκαίρι!- και κάποιοι τελευταίοι αναμένονται. Τα ελληνικά νησιά διεκδικούν και φέτος με αξιώσεις μία πολύ καλή θέση ανάμεσα στους top προορισμούς για τις διασημότητες. Ήλιος, θάλασσα, μουσακάς, χωριάτικη σαλάτα και stars του Hollywood! Υπάρχει τίποτα καλύτερο;

Πόσο συχνά μπορείς να βλέπεις όχι έναν, όχι δυο, αλλά τέσσερις stars του Hollywood να πίνουν ποτό σε ελληνικό μπαράκι; Αυτό συνέβη πριν από λίγες μέρες όταν ο Τομ Κρούζ με την σύζυγό του και τη κόρη τους, Σούρι, συνάντησαν τον Κέρτ Ράσελ και τη Γκόλντι Χόουλ που παραθέριζαν ήδη στη Σκιάθο, τον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό. Ο διάσημος ηθοποιός που έχει κάψει καρδιές σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά από το ανεπανάληπτο “Top Gun”, δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρώτος του προορισμός ήταν η Μύκονος πριν από πολλά χρόνια πριν καν παντρευτεί με τη Νικόλ Κίντμαν. Φέτος επέλεξε να φτάσει στο νησί με υπερπολυτελές σκάφος και να «αράξει» στο Παλαιό Λιμάνι, παρέα με τις γυναίκες της ζωής του. Το ζεύγος βούτηξε στην παραλία Μάραθα, μπροστά από το “Skiathos Palace,” φροντίζοντας να μην τους ξετρυπώσει κανείς. Πληροφορίες θέλουν τον Τομ Κρουζ να τρώει καλαμπόκι και μάλιστα με πολύ αλάτι!

Το όμορφο νησί των Σποράδων φαίνεται να προτίμησε και η εκρηκτική ξανθιά του Hollywood, Κέιτ Χάντσον, που εδώ και λίγες μέρες απολαμβάνει τις βόλτες της στους δρόμους της Σκιάθου έχοντας γίνει το talk of the the town του νησιού, όχι μόνο γιατί προκαλεί όλα τα βλέμματα στο πέρασμά της με τη φυσική της ομορφιά, αλλά κυρίως γιατί είναι ιδιαίτερα απρόσιτη. Αν και δεν αποφεύγει να κυκλοφορεί στα δρομάκια τη Χώρας -ακόμα και για ψώνια, όπου την έπιασε ο φωτογραφικός φακός- δεν δείχνει και μεγάλη διάθεση να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μάλιστα για να μην την αναγνωρίζουν, κυκλοφορεί πολύ απλά ντυμένη, με ατημέλητα μαλλιά και βέβαια δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της.

Διακοπές στην Ελλάδα επίσης, κάνει για ακόμη μια φορά και μακριά φυσικά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Joan Collins. Η διάσημη σταρ της «Δυναστείας» επισκέπτεται τακτικά την χώρα μας φροντίζοντας πάντα να μένει incognito, απολαμβάνοντας τα μέρη που αγαπά. Έτσι έκανε και φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Joan Collins κατέφθασε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και πολύ σύντομα ετοιμάζεται να επισκεφθεί και το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα. Όσοι την είδαν από κοντά μιλούν για μια γυναίκα αγέραστη, με κέφι και διάθεση για διασκέδαση ως το πρωί.

Γοητευμένοι από την Σαντορίνη οι Brangelina, έχουν επισκεφθεί το νησί ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, έπειτα από δεκάδες δημοσιεύματα αλλά και «σκληρή» δουλειά από πολλά μεσιτικά γραφεία, η είδηση πως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood έχει μπει στην διαδικασία να αγοράσει σπίτι σε κάποιο από τα νησιά της Ελλάδος, είναι γεγονός. Έπειτα από πολλές εβδομάδες αναζήτησης, αγόρασαν τελικά μία πολυτελέστατη έπαυλη στη Σαντορίνη αξίας 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

πηγή:Πρώτο θέμα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε