Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ευχάριστες Εκπλήξεις δεν λέμε ...αλλά!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWm4IaZZEsXGudyTMoaAxdJ1uXylWW99KFBQaOaksrBrGSLImokf22eTqImaHVQ5QX5rPWCbFjrYJmCvDhYriV0ZKJY5m3wLGy_phxOAr2oNRnfdbPbEEe9cRqDDywSLJFm1mxWUwre6x4/s1600/IMG_3479.jpgΉμασταν από αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο της φιλαρμονικής και χαρήκαμε ειλικρινά για την επανεμφάνισή της.
Πιστεύουμε όμως πως αληθινά είναι για γέλια η παρουσία της φιλαρμονικής σε λιτανεία προς τιμή
λέει των Αγίων Αναργύρων!!Είναι κάτι ξένο προς την Ορθόδοξη βιωτή. Θα πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους οι κτήτορες!!! ΚΑΠΕΤΑΝΙΕΕΕΕΕ!!!
Αδέλφια τούτο το πράγμα δεν είναι τιμή είναι εκοσμίκευση- γελοιοποίηση της γιορτής!

Αν μη τι άλλο, γνωρίζοντας τις ευαισθησίες των υπευθύνων της Ιεράς Μητρόπολης ,ας μην επιτρέπουν τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε