Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Δήμαρχοι, μην πάρετε τις υδροφόρες - Αφήστε τον Παπανδρέου να κορακιάσει...




ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΟΤΙ ΑΠΟ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ
Αν έχουν κότσια οι δήμαρχοι στο Καστελόριζο και την Πάτμο να δέσουν τις υδροφόρες και να μην έχουν νερό να δώσουν στον πρωθυπουργό παρά μόνο το εμφιαλωμένο. Να μάθει όλη την αλήθεια για τα νησιά μας.

Ότι οι Τούρκοι προσφέρουν να μας δώσουν δωρεάν νερό στο Καστελόριζο

Ότι βρωμάει το μισό νησί επειδή δεν μπορούν να τραβήξουν τα καζανάκια

Ότι ανακατεύουν το θαλασσινό με το γλυκό νερό για να πίνουν(το είπε ο δήμαρχος κ.Πανηγύρης ακριβώς έτσι)

Ότι η Ελλάδα είναι μια μπανανία και ο Δ.Ρέππας με τον Ν.Σηφουνάκη δεν ασχολήθηκαν με το πιο πολύτιμο αγαθό που έπρεπε να έχει ΔΩΡΕΑΝ ο άνθρωπος και είναι το νερό.

Όμως ούτε επί πληρωμή δεν το έχουν στο Καστελόριζο. Και τώρα που πάει ο Παπανδρέου έσπευσαν να πάνε δύο υδροφόρες για να μην το πάρει χαμπάρι ο Πρωθυπουργός.

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1036.html

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε