Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Κι όμως κάποιοι συνεχάρησαν το FOCUS !!!


Δε μιλάμε για τους σαλταρισμένους βλαμμένους, που πάντα θα υπάρχουν και είπαν "μπράβο, καλά μας κάνανε κ.λ.π.". Αυτά είναι αναμενόμενα. Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τον εαυτό τους, κακάσχημοι, με σεξουαλικά προβλήματα, στυτική δυσλειτουργία κλπ, οι οποίοι θα επιχαίρουν με οτιδήποτε εκνευρίζει τους κανονικούς ανθρώπους.
Μιλάμε για ανθρώπους που δεν έμειναν σε διαπιστώσεις, αλλά έστειλαν συγχαρητήριες επιστολές στο περιοδικό και...
τέθηκαν στη διάθεση του περιοδικού για περαιτέρω βοήθεια εναντίον των Ελλήνων.
Ποιοί είναι;
Μα ποιοί άλλοι; Η φίλη μας η Vodenka από την Έδεσσα και λοιποί ακροδεξιοί σαλταρισμένοι φυρομολάγνοι υπερεθνικιστές:
τα κατορθώματά τους εδώ και εδώ η άρνηση να δεχθούν σχόλια από όποιον έχει αντιρρήσεις.
Όλα αυτά βέβαια στο νεοναζιστικό φόρουμ maknews, στο οποίο μαζεύονται όλα τα ακροδεξιά κατάλοιπα του γερμανοτσολιάδικου φασισμού του Γκρούεφσκι.



http://taxalia.blogspot.com/2010/03/focus_13.html

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε