Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Ο ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ25η Μαρτίου 2010 και η Ελλάδα πάλι βρίσκεται στην "μπούκα" της σύγχρονης "ιεράς συμμαχίας" που χάριν της ...εξέλιξης της real politik μετονομάσθη σε "Ευρωπαϊκή ένωση".
Ο αλήστου μνήμης καγκελάριος Κλέμενς φον Μέτερνιχ ήταν αυτός που ...οραματίσθηκε και τελικά πραγματοποίησε την "ιερή συμμαχία" μετά την ήττα του Ναπολέοντα στο Βατερλώ το 1818.Eπίσης ήταν αυτός που φανατικά πρότεινε να επέμβουν οι μεγάλες δυνάμεις και να καταστείλουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών" λέγοντας:
«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί»(Κ. Σιμόπουλος, «Ξενοκρατία, Μισελληνισμός και Υποτέλεια», σελ. 400)
Δυστυχώς για τους "Φραγκο-λεβαντίνους" και τους λοιπούς συγγενείς των Νιμπελούγκεν "προοδευτικών" ,οι Ρωμιοί πολεμώντας για την πίστη και την ελευθερία τους νίκησαν και απο "επικίνδυνοι τρομοκράτες" έγιναν απελευθερωμένοι Έλληνες .Και επειδή δεν κατάφεραν να μας στραγγαλίσουν ή να μας παλουκώσουν σκέφτηκαν να μας στείλουν για βασιλιά έναν δικό τους μια και εμείς κουρελήδες και απολίτιστοι δεν ξέραμε απο ..."τέτοια".
Ηταν η πρώτη φορά που οι Ευρωπαίοι μας έβαλαν σε επιτήρηση.
Τα χρόνια που πέρασαν ήταν δύσκολα ,βασιλείες,δημοκρατίες,δικτατορίες,πόλεμοι,κατοχές.Με κάθε τρόπο οι "φίλοι" μας προσπάθησαν να αποτελειώσουν αυτό που άφησαν στη μέση φεύγοντας οι Τούρκοι.
Ο Έλληνας απρόβλεπτος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί σε όσα ήθελαν να τον "εκπαιδεύσουν" οι ξένοι "ιεραπόστολοι" ,πάντα είχε το δικό του Ευαγγέλιο που το φύλαγε βαθειά στον κόρφο του ακόμα κι όταν φίλαγε το χέρι του Όθωνα ή χειροκροτούσε την είσοδό μας στην τότε ΕΟΚ .Ισως γι΄αυτό δεν κατάλαβε ποτέ κανένας ξένος ή ντόπιος υποτελής τα εσωτερικά όρια αυτής της αδούλωτης ψυχής , αφού όταν τα ξεπερνούσε βρισκόταν μπροστά σε ένα θηρίο ανήμερο έτοιμο να διαλύσει τα πάντα.
Τον Σεπτέμβριο 1994 ο δρ. Χένρυ Κίσσιγκερ μιλώντας σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον σε τελετή βράβευσής του ενώπιον κορυφαίων στρατιωτικών, πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της Αμερικανικής ελίτ, περιέγραψε με την ίδια "γλαφυρότητα" του Μέτερνιχ το"φανόμενο Έλληνας" και τους τρόπους ...αντιμετώπισής του:
"Ο λαός των Γραικών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας""The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East"
Μετα απο λίγα χρόνια άρχισε το "σερβίρισμα" απο τα γκουρμέ μαγειρεία της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των άλλων γεωστρατηγικών "δεξαμενών σκέψης" και δώστου το πιάτο του εκσυγχρονισμού και του ολοκληρωμένου εξευρωπαϊσμού και να οι μερίδες της ΟΝΕ με πράσινο-ρόζ σάλτσα και πάρε τα φτηνά δάνεια να γίνεις άνθρωπος και να λιγδώσεις το άντερό σου.Όταν λοιπόν ο λιμασμένος για τζίπ ,βίλες και πλαστικές γκόμενες νεο-Έλληνας τα κατάπιε ,κατάλαβε ότι σε αυτό τον παγκόσμιο οίκο ανοχής ναι μεν δεν πληρώνεις στην είσοδο αλλά σου παίρνουν και τα σώβρακα στην έξοδο.Βλέποντας λοιπόν απο την μια μεριά το πορτιέρη -νταβατζή Αλ Μούνια να θέλει να του πάρει ακόμα και τη μασέλα της γιαγιάς και απο την άλλη τον Πρωθυπουργό να σηκώνει τους ώμους σαν να του λέει "τί να κάνουμε;" ,ο νεο-Έλληνας ξαναγίνεται απρόβλεπτος ,"αναρχικός" και επικίνδυνος.
Να γιατί η 25η Μαρτίου θα είναι ο προάγγελος των θυσιών και η πιστοποίηση της προσδοκούμενης Ανάστασης.http://klassikoperiptosi.blogspot.com/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε