Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

δεν δεχόμαστε το σκουπιαδαριό και την ρύπανση που αφήνουν πίσω τους.


http://thirazein.blogspot.com/



Με την πολιτιστική διαφημιστική υποκουλτούρα που έχει κυριεύσει κάθε δέντρο, κάθε στύλο με αμέτρητους τόνους χαρτοδιαφήμισης που τελικά καταλήγει σε σκουπιδαριό.


Είναι καλό που γίνονται τόσες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί αλλά τελικά το μόνο που τους ενδιαφέρει φαίνεται είναι τα πόσα εισιτήρια θα κόψουν και μόνο αυτό;

Φυσικά για τους Άρχοντες αυτά είναι ψιλά γράμματα, ξέχωρα που θα ψάχνουν πως να βρουνε...πρώτο τραπέζι πίστα στις εκδηλώσεις!


Ειδικά τις τελευταίες μέρες με τόσους "Πλούταρχους" που αντικρύζουν τα μάτια μας έχουμε πάθει ένα μίνι πολιτιστικό σοκ και να φανταστείτε ότι δεν έφτασε ακόμα η ώρα της Άννας με τις...τσούλες της!

Λέμε ναι σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ακόμα και σκυλάδικων σουξέ, άλλωστε ταιριάζουν απόλυτα και στο προφίλ των Άρχόντων, αλλά δεν δεχόμαστε το σκουπιαδαριό και την ρύπανση που αφήνουν πίσω τους.


Ένα θαυμάσιο σχόλιο που το υπογράφουμε απλόχερα!

@Σαντορινιός



Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε