Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Fraport και τα …παρατρεχάμενα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου, Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στο άρθρο μου της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Το συλλαλητήριο της εθνικής διαμαρτυρίας”, έγραφα σε κάποιο σημείο: “…από το 1912-1922 πολεμούσες Έλληνα κοιτάζοντας ανατολικά και το παιδί σου σήμερα θα πολεμήσει δυτικά…”!
Ωστόσο, τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δυστυχώς, μας επιβεβαιώνουν και τρέχουν τόσο γρήγορα μετά την επίσκεψη του Χαριτζή Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν στο Βατικανό και την συνάντησή του με τον Πάπα (σ.σ. κατά πατρο-Κοσμά τον Αιτωλό: Τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία [του κακού]), που δεν τα προλαβαίνουμε!

Προκαλούν οι Τούρκοι με τις πλάτες του Βατικανού και της Ιταλίας…
Η συνάντηση αυτή αποκωδικοποιείται ως εξής:
α) “καθαγιάσθηκαν” υπό του Πάπα, άπασες οι εγκληματικές ενέργειες και πράξεις του Τούρκου αιμοσταγή Σουλτάνου! Παρελθούσες, τωρινές, αλλά και μελλοντικές!
β) Εντατικοποιείται η στρατιωτική συνεργασία της Ιταλίας με την Τουρκία και την Αλβανία με μια σειρά εχθρικών πράξεων στα ΒΔ σύνορά μας! Όμως, και στα Δωδεκάνησα, που σύμφωνα με την υψηλότατη και άριστα γνωρίζουσα πηγή μας, ο Ερντογάν υποσχέθηκε στην Ιταλία μερίδιο της επιτυχίας του! Όταν θα έχει ολοκληρωθεί η εισβολή της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα, που ενδεχομένως να μην αργεί!

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και με την άμεση υπαναχώρηση των ιταλικών ερευνητικών σκαφών στα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, καθώς και οι πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων, όπως επίσης και το τελευταίο επεισόδιο στα Ίμια!

Ανησυχητικά γεγονότα με παρατρεχάμενους του ΣΥΡΙΖΑ…
Προειδοποιητικά – ανησυχητικά σημάδια της επερχόμενης κρίσεως με την Τουρκία είναι η εμφάνιση του επονομαζόμενου “κινήματος πολιτών για την ειρηνική συνύπαρξη στο Αιγαίο”, η οποία το πρώτο πράγμα που ζήτησε με επιστολή της στον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά (σ.σ. κοινοποιείται στους Βουλευτές Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσου), είναι η άμεση χορήγηση βίζας σε Τούρκους επισκέπτες και η επίσπευση αυτής της διαδικασίας! Κουβέντα βέβαια από την εν λόγω “κίνηση πολιτών” (;;;) για τον συνεχιζόμενο εντατικό εποικισμό των Δωδεκανήσων από μουσουλμάνους “μετανάστες” και πράκτορες της ΜΙΤ, σταλμένους από τον Χαριτζή Ερντογάν, προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως το έδαφος της επικείμενης εισβολής! Ταυτόχρονα με τα παραπάνω είναι εμφανέστατο το τελευταίο 15μερο, η προσπάθεια αλίευσης πληροφοριών για θέματα στρατιωτικής φύσεως που έχουν να κάνουν με την αμυντική μας ικανότητα, από Ελληνόφωνους πράκτορες των Τούρκων, Ιταλών, Αλβανών, Γερμανών, Άγγλων και Ισραηλινών που κατοικούν μόνιμα σε νησιά των Δωδεκανήσων! Γνωρίζουν αυτές τις κινήσεις ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Τόσκας;

Fraport είναι, ότι θέλει κάνει… Στις 7 Μαρτίου 2018 συμπληρώνονται 70 χρόνια από την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων (1948)! Εν όψει λοιπόν της επισκέψεως του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στη Νίσυρο, μας δημιουργούνται πολλές και σοβαρές σκέψεις για την ωμή, αυθαίρετη και θρασύτατη απόφαση της γερμανικής εταιρείας Fraport που διαχειρίζεται τον αερολιμένα της Κω, ώστε να αναγγείλει το κλείσιμο του αεροδρομίου “Ιπποκράτης” από 4-19 Μαρτίου 2018! Χρονικού διαστήματος που συμπίπτει της επισκέψεως του ΠτΔ στη Νίσυρο που γειτνιάζει με την Κω και βεβαίως η Νίσυρος δεν διαθέτει αεροδρόμιο!

Είναι πλέον γνωστό και το έχουμε αναδείξει σε πολλά άρθρα μου, πως η Κως κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αμυντική αρχιτεκτονική του ευαίσθητου ΝΑ αμυντικού τομέα της Πατρίδος μας! Έτσι, τι ακριβώς μπορεί να σηματοδοτεί το κλείσιμο του αεροδρομίου που αποτελεί τον κεντρικότερο αμυντικό προμαχώνα του νότιου τομέα της Ελλάδος;

Άλλωστε, οι εχθρικές προθέσεις της Fraport (σ.σ. εταιρεία του γερμανικού Δημοσίου) είναι ξεκάθαρες από τους μισθούς πείνας και εξευτελισμού των 250-300 ευρώ που δίνουν στους Έλληνες εργαζόμενους για 6ωρη απασχόληση!

Αυτή ίσως είναι και η απάντησή μας σε όλους εκείνους τους νεόκοπους προοδευτικούς που πανηγύριζαν με την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων μας στη Fraport! Και οι οποίοι πίστευαν πως θα έχουν σε αυτά τα αεροδρόμια καλύτερες υπηρεσίες! Παραγνωρίζοντας πως έτσι παραχωρήσαμε κυριαρχικά δικαιώματα στους σύγχρονους Ναζί της Γερμανίας (σ.σ. διαχρονικής φίλης της Τουρκίας)!

Το κλείσιμο του αεροδρομίου όμως, συμπίπτει όλως τυχαίως, με την κατάταξη για πρώτη φορά στη νεότερη ελληνική ιστορία των νεοσύλλεκτων οπλιτών, απ΄ ευθείας στις παραμεθόριες μονάδες και όχι στα κέντρα εκπαιδεύσεως!

Είναι γνωστό, ότι η νήσος Κως επανδρώνει με οπλίτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, όλη την περιοχή του Βόρειου συγκροτήματος των Δωδεκανήσων, από την Πάτμο μέχρι και τη Νίσυρο! Επίσης, το κλείσιμο του αεροδρομίου, ίσως σημαίνει και τη δυσλειτουργία επανδρώσεως των νησιωτικών μας φρουρών, στην περιοχή ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) που εδρεύει στην Κω, η οποία έχει ως σύνθημά της: “Γαίαν και ύδωρ ου δίδομεν”!

“Έπαιξαν” την εποχή του Οτσαλάν, “παίζουν” και σήμερα…
Στις 15 Φεβρουαρίου 1999 το δίδυμο Σημίτη – Πάγκαλου παρέδωσε τον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν στην ανθελληνική συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ! Αφού πρώτα τον “φιλοξένησαν” για 15 ημέρες στην ελληνική πρεσβεία στο Ναϊρόμπι της Κένυας! Ο πρωτεργάτης αυτής της παράδοσης, Θεόδωρος Πάγκαλος, πότε θα τιμωρηθεί; Πότε θα τιμωρηθεί για το έγκλημα στα Ίμια (σ.σ. τη σημαία την πήρε ο αέρας) και τον θάνατο των τριών ηρώων αεροπόρων μας;

Ο οποίος καθυβρίζει ασταμάτητα και σπιλώνει την τιμή, το αίσθημα, το φρόνιμα και την αξιοπρέπεια απάντων των Ελλήνων;

Στο ίδιο μονοπάτι βάδιζαν και εξακολουθούν να βαδίζουν σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, τα οποία συνδέονται με τα κλιμάκια των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Ελλάδα επί δεκαετίες! Όπως επίσης, συνδέονται και με τα κλιμάκια της Μοσάντ στην Κω, στην Αλικαρνασσό, στου Ψυρρή των Αθηνών και στο Ναϊρόμπι της Κένυας!

Μακάρι να είχαμε εκείνες τις “απτές” αποδείξεις για να τους δώσουμε δημόσια στον ελληνικό λαό με το ονοματεπώνυμό τους!

Όμως, ενδεχομένως στο εγγύς μέλλον, τα εν λόγω πρόσωπα να αποκαλυφτούν μόνα τους, την στιγμή κατά την οποία θα γίνεται συντονισμένα η “εισβολή” Τούρκων και Αλβανών στην ελληνική Επικράτεια!

Είδομεν…

πηγή :koukfamily.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε