Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Διεθνής κατακραυγή εναντίον του Lidl: Il Giornale: τρελή πολιτική ορθότητα η αφαίρεση των σταυρών από τις ελληνικές εκκλησίες

Διάσταση διεθνούς κατακραυγής προσλαμβάνει το ατόπημα της γερμανικής αλυσίδας καταστημάτων Lidl ν΄αφαιρέσει τους σταυρούς από τους τρούλους των εκκλησιών της Σαντορίνης στις συσκευασίες των ελληνικών προιόντων της.
Είναι η ιταλική εφημερίδα που καταγγέλει την  »τρελή πολιτική ορθότητα » όπως την χαρακτηρίζει που τήρησε η εταιρεία στην καμπάνια της στο Βέλγιο. Το ιταλικό μέσο καυτηριάζει ως μια  »δικαιολογία παράλογη » την απάντηση του εκπροσώπου του γερμανικού κολοσσού που δήλωσε ότι διενήργησαν κατ΄αυτόν τον τρόπο  »από σεβασμό στη διαφορετικότητα. »
 »Και είναι παράλογη αυτή η δικαιολογία » συνεχίζει γιατί  »υποδηλώνει φόβο ότι κάποιος μπορεί να αισθανθεί θύμα διακρίσεων από ένα πακέτο μουσακά που στη συσκευασία θα υπάρχει φωτογραφία με μια ελληνική εκκλησία. »
Είναι σαν μια αλυσίδα ιταλικών σούπερ μάρκετ ν΄ακυρώσει την ημισέληνο από τις φωτογραφίες με τα τζαμιά  από τα πακέτα με αποξηραμένους χουρμάδες  από φόβο ότι θα χάσει τους χριστιανούς πελάτες. Τρελή πολιτική ορθότητα » καταλήγει.ilgiornale 1.9.17
To δημοσίευμα αναφέρει το επίμαχο άρθρο του RTL.Yπάρχει ορυμαγδός άρθρων στα διεθνή μέσα ολλανδικά,ιταλικά, βέλγικα,βρετανικά,τσέχικα, βουλγάρικα κ.α καταγγέλουν την αυθαιρεσία της Lidl.
πηγή:greeknationΟεε εδώ έστω για τα μάτια θα αντιδράσει κανείς  στην Σαντορίνη;
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε