Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Το βίντεο αυτό από τη Σαντορίνη ταξιδεύει με τα νέα smartphones της Huawei


Του Παναγιώτη Μαρκίδη
Από τη μία, η λίγο-πολύ γνωστή τρέλα των Κινέζων για τη Σαντορίνη και από την άλλη η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του νησιού και η μοναδικότητα του τοπίου, έκαναν τη Huawei να χρησιμοποιήσει εικόνες από τα Φηρά και την Οία, θέλοντας να προβάλει τις φωτογραφικές δυνατότητες του νέου της κορυφαίου smartphone.

AdTech Ad
Ήταν στην πρόσφατη παρουσίασή του στο Μόναχο, όταν ξαφνικά η αίθουσα πλημμύρισε με Ελλάδα και στις γιγαντοοθόνες άρχισαν να προβάλλονται φωτογραφίες από τη Σαντορίνη, τραβηγμένες με το Mate 9. Στη συνέχεια έπαιξε ένα time lapse βίντεο, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, γεμάτο ζεστά  χρώματα και μαγευτικές εικόνες, καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα.
Το βίντεο αυτό θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας στα χέρια εκατομμυρίων καταναλωτών, καθώς βρίσκεται αποθηκευμένο στα νέα smartphones της Huawei που θα βγουν στην αγορά μέχρι τον Δεκέμβριο. Η συνέχεια της συνεργασίας με τη φημισμένη στον τομέα της φωτογραφίας Leica και το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας με δύο φακούς είναι εξάλλου ένα από τα δυνατά σημεία του Mate 9.
Το διάρκειας ενός λεπτού βίντεο έχει ντυθεί μουσικά με το ορχηστρικό απόσπασμα της άριας Nessun Dorma, από την όπερα Τurandot του Τζάκομο Πουτσίνι.
πηγή:news247
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε