Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Σεισμοί στην Ελλάδα: παρελθόν, παρόν και μέλλον… (μέρος Α’)


Στο ιδιαίτερα σοβαρό – και πάντα επίκαιρο για την Ελλάδα – θέμα των σεισμών αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, Ομ. Καθηγητής Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην ομιλία του «Σεισμικό παρελθόν και μέλλον της Χώρας», στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, στην Αίγινα (17 – 20 Μαρτίου 2016): «Σύγχρονη Φυσική και Μεγάλα Επιτεύγματα, Έρευνα-Τεχνολογία -Καινοτομία-Εκπαίδευση». Στο Α’ μέρος της ομιλίας γίνεται αναφορά σε βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των σεισμών.
πηγή:pemptousia
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε