Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μόρφου Νεόφυτος: «Υπάρχει προφητεία ότι η Ελλάδα θα βγει από την Ευρώπη»

morfoy europi«Η Ενωμένη Ευρώπη θα διαλυθεί, η οποία τώρα είναι ανακατεμένη Ευρώπη! Ενώ οι μετανάστες - οι στρατευμένοι μετανάστες - θα παίξουν τον δικό τους ρόλο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, μιλώντας πριν λίγες ημέρες στο MEGA Κύπρου. Επίσης ο Μητροπολίτης Μόρφου υπογραμμίζει ότι οι πρόσφυγες είναι ένα σχέδιο, το οποίο είναι για να λυγίσει την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. «Η Μέρκελ είναι γονατιστή στον Ερντογάν και του λέει: να χαρείς μην μας στέλνεις άλλους πρόσφυγες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεόφυτος. Σε άλλο σημείο ο Πανιερώτατος δήλωσε: «Υπάρχει προφητεία ενός αγίου ανθρώπου η οποία λέει: Η Ελλάδα θα βγει εκούσια από την Ευρώπη και θα κόψει την δική της δραχμή, το δικό της νόμισμα…» ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
πηγή:romfea
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε