Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ εναντίον Γιούνκερ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Και έλεγα που κολλάει;
Που μπορούν να κολλήσουν αυτοί οι προορατικοί λόγοι του Εθναπόστολου και Εθνεγέρτη μας ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού;
ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
48. «Θὰ προσπαθοῦν νὰ τὸ λύσουν μὲ τὴν πέννα, μὰ δὲν θὰ μποροῦν. 99 φορὲς μὲ τὸν πόλεμο καὶ μία με τὴν πέννα».
Το παραπάνω κάτι μας υπενθυμίζει από τις αποτυχημένες διπλωματικές προσεγγίσεις για την επίλυση του γεωπολιτικού προβλήματος που ανέκυψε στις μέρες μας για την Ουκρανία.
Όπως φαίνεται δεν μπορούν να βρούν μόνιμη ειρηνική λύση και ίσως καταφεύγουν σε άλλες λύσεις!!
69. «Θὰ ζητήσουν νὰ σᾶς πάρουν καὶ στρατιῶτας. Δὲν θὰ προφθάσουν ὅμως». Επιβεβαιώνει ο ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ
ΚΑΙ ξαφνικά έρχεται ο κ. Γιούνκερ και με τα λεγόμενα του μάλλον μας ανατριχιάζει…
¨ Στην γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag ο πρόεδρος της Κομισιόν Jean-Claude Juncker αποκάλυψε ότι προωθεί την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού καθώς όπως αναφέρει θα ενισχύσει την κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική της ΕΕ.
Αυτός ο στρατός θα μπορεί να δρα με επιτυχία και αξιοπιστία εναντίον απειλών που έχουν τα 28 κράτη μέλη ή γειτονικά φίλια κράτη! (φυσικά θα εξαιρείται η Ελλάδα και η Κύπρος, από τις απειλές της Τουρκίας).
Άραγε αυτή η δήλωση είναι απειλή για την Ρωσία για την διενέργεια στρατιωτικών επιχειρήσεων με αφορμή ζητήματα που η ΕΕ ή καλύτερα να πούμε μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων χωρών της Ένωσης θα θεωρεί ότι πρέπει να επιλυθούν με την χρήση των όπλων;
Ο Juncker προσέθεσε ότι η δημιουργία ευρωστρατού θα είναι ένα «καμπανάκι» για την Ρωσία ότι η ΕΕ είναι σοβαρή στην διατήρηση των αρχών και αξιών της!
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η πρόταση του Γιούνκερ έχει βρει ήδη θετική ανταπόκριση στην Γερμανία με το ΥΠΕΞ της χώρας να αναφέρει ότι θα πρέπει επιτέλους το όραμα του κοινού στρατού να γίνει πραγματικότητα.
«Η ΕΕ ξοδεύει περισσότερα χρήματα για εξοπλισμούς σε σχέση με την Ρωσία αλλά οι δυνατότητες στον στρατιωτικό τομέα είναι χαμηλότερες γιατί οι ξεχωριστοί εθνικοί στρατοί αγοράζουν λίγα κομμάτια ξεχωριστά» αναφέρουν ευρωπαίοι αναλυτές.
Μήπως η παραπάνω προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ταιριάζουν και με αυτό που είπε;
67. «Θὰ σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καὶ δυσβάστακτο φόρο, ἀλλὰ δὲν θὰ προφθάσουν».
ΤΕΛΙΚΑ ο πόλεμος ενός είδους ξεχωριστή ¨ανάπτυξη¨κάνει
105. «Πολλὰ θὰ συμβοῦν. Οἱ πολιτεῖες θὰ καταντήσουν σὰν μπαράγκες».
Τοῦ Στεργίου Σάκκου
Καθηγητοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός – ΠροφητεῖεςΣημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε