Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο Γόρδιος Δεσμός δεν λύνεται, κόβεται…

Τι συμβαίνει με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; 
Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; 
Η θεωρία τελείωσε, ήρθε η ώρα για... πράξεις

Γράφει ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος 

Μετά την ανάσα που πήραμε στο τελευταίο Eurogroup, η νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού! Θα είναι θαύμα αν μπορέσει να ανταπεξέλθει στις μάχες που αναμένονται, για να κερδίσει τον πόλεμο. Και το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον η νέα κατάσταση θα είναι συνέχεια της προηγούμενης ή θα σηματοδοτήσει μία πραγματική αλλαγή στην πορεία της χώρας.

Ας δούμε πως διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό, για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιο λογικό συμπέρασμα για τα όσα έγιναν και για όσα πρόκειται να συμβούν:

1. Ποιος είναι ο στόχος των μεγάλων δυνάμεων για την Ελλάδα; Τι έχουν αποφασίσει για το μέλλον της και τι διεκδικεί η κάθε μία από τους Έλληνες; Μέχρι τώρα έχει βεβαιωθεί από πολλές πλευρές ότι η Ελλάδα μπήκε στο Ευρώ με τεχνάσματα της κυβέρνησης Σημίτη, μεγάλων ξένων τραπεζών και οικονομικών συμφερόντων, χωρίς αντικειμενικά να μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ευρωζώνης. Άρα παίχτηκε ένα σπουδαίο ντηλ (συμφωνία) που απέφερε τεράστια κέρδη, ιδίως στην Γερμανία και εις βάρος του ελληνικού λαού!

2. Γιατί η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή «το ‘βαλε στα πόδια» ή την «φάγανε», μόλις έγειρε προς τη Μόσχα;

3. Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ είχε τα περιθώρια να διαχειριστεί την κρίση, έσπευσε να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, να δέσει χειροπόδαρα τη χώρα σε ένα μνημόνιο που του το έδωσαν έτοιμο, να συνάψει συμφωνία με το Ισραήλ και να βάλει στοπ στην κάθοδο των Ρώσων, ματαιώνοντας τον αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης;

4. Ποιο ρόλο έπαιξαν στη συνέχεια οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Κουβέλης και Παπαδήμος; Τι κέρδισε η Γερμανία σε χρήμα και επιρροή και τι κέρδισαν οι εν λόγω πολιτικοί;

5. Που το πάει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, όταν έναν μήνα σχεδόν μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει γίνει δύο κομμάτια, με την ομολογία – συγνώμη του Μανώλη Γλέζου, ότι συνήργησε στην εξαπάτηση του Λαού;

6. Γιατί αυτό το μένος της Γερμανίας εναντίον της χώρας μας, κατά τρόπο ανεπίτρεπτο και φραστικά και ουσιαστικά και ευρωπαϊκά και σε διμερές επίπεδο;

7. Γιατί η Ισπανία και η Πορτογαλία ζητούν την κεφαλή μας επί πίνακι;

8. Γιατί ο Τσίπρας «έβαλε νερό στο κρασί του» και δίνει την εντύπωση ότι ενέδωσε;

9. Γιατί επέλεξε ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα πρόσωπο ευάλωτο και χωρίς κύρος;

10. Γιατί, μόλις ο Αναστασιάδης άνοιξε τα λιμάνια του στην Ρωσία, η Τουρκία δημιουργεί πρόβλημα στο Αιγαίο με άσκηση, που το χωρίζει στα δύο;

11. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας υπενθυμίζει ότι θα αξιοποιήσει την γεωπολιτική δυναμική της χώρας;

12. Τι θα συμβεί ως το καλοκαίρι αν δεν βρούμε χρήματα για τις ανάγκες της χώρας;

13. Ο μέσος πολίτης πρέπει να βρει άμεση λύση και απάντηση στα ερωτήματα – προβλήματα αυτά, ώστε να γνωρίζει προς τα που πάει η βάρκα!

Οι ελπίδες και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν προεκλογικά και η δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία, απαιτούν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ λύσεις χωρίς να δίνουν περιθώρια και πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση!
Η ασφυξία είναι διπλή: και από έξω και από μέσα!
Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Ή μάλλον να τις εφαρμόσει, γιατί τις έχει ήδη πάρει. Αν είναι άνθρωπος του συστήματος, θα φανεί από την συμπεριφορά του. Αν, όμως, είναι γνήσιος εκφραστής του Λαού και επαναστάτης, τότε έχουμε να δούμε πολλά και άκρως απαραίτητα!

Αν ήταν πρωθυπουργός μίας κομμουνιστικής κυβέρνησης του βουνού, ή αν ήταν πρωθυπουργός μίας εθνικής στρατιωτικής κυβέρνησης, τα πράγματα θα ήταν απλά!
Θα έδινε εντολή σε ένα λαϊκό δικαστήριο να καταδικάσει αυτούς που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση και θα τους έκοβε το λαιμό με κονσερβοκούτι. Ή θα τους περνούσε από στρατοδικείο και θα τους εκτελούσε στο Γουδί. Την ίδια στιγμή θα δήμευε περιουσίες και θα προχωρούσε σε κατάσχεση όλων των χρημάτων που έκλεψαν αυτά τα χρόνια οι λωποδύτες με γραβάτα!

Δυστυχώς, δεν μπορεί να κάνει τίποτε από αυτά! Ούτε δικτάτορας είναι, ούτε Βελουχιώτης! Είναι ένας άριστος χαρισματικός και ταλαντούχος επαναστάτης που πρέπει να συμπεριφερθεί τώρα ως κλασικός πρωθυπουργός μιας νόμιμα αιρετής αριστερής κυβέρνησης για να εφαρμόσει τις επαναστατικές εξαγγελίες του με… δημοκρατικό τρόπο!
Γίνεται; Δύσκολο!
Πρέπει να βρει χρήματα.
Πρέπει να τιμωρήσει τους ενόχους.
Πρέπει να παλέψει με Γερμανούς και Τούρκους σε Βρυξέλλες και Αιγαίο…
Πρέπει να διαγράψει το παράνομο χρέος!

Εκτός και αν ο Καμμένος, ως αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναστολή του Συντάγματος, και αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας!
Θα είναι όπως ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη στον Γοργοπόταμο, για να στεφανωθούν με δόξα!

Δεν θα κάνουν παρανομία. Και ο Γ. Παπανδρέου και ο Ε. Βενιζέλος και ο Α. Σαμαράς, δήλωσαν ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και αντιμετωπίζουν έκτακτη κατάσταση, γι αυτό και παίρνουν μέτρα.
Αφού, λοιπόν, κατ’ αυτούς βρισκόμαστε σε πόλεμο, νομιμοποιείται ο Καμμένος να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Με την άδειά τους…
Μόνο που πρέπει να τους κρεμάσει στο Γουδί…
Αν βλέπετε κάτι άλλο… ειδοποιήστε με…

Πηγή εφημ. «Ελεύθερη Ώρα»
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε