Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Σεφερλής: Η διαστροφή της χυδαιότητας και της κτηνωδίας…Μας κατακλύζουν τα τηλεοπτικά κόπρανα των «νταβάδων» και οι κτηνωδίες των σκουληκιών τους που τις ονομάζουν «φάρσες»: Οι «φάρσες» των σκουληκιών της εξουσίας…
Όλα στο βωμό της ακροαματικότητας…

Ο ανταγωνισμός των τηλεοπτικών κοπράνων δεν ανακυκλώνει απλώς το βούρκο τους, αλλά καθιστά και αχαλίνωτες τις διαστροφές της τηλεοπτικής αγοράς, καθώς και τις διαστροφές της χυδαιότητας και της κτηνωδίας των τηλεοπτικών σκουληκιών…
Ο Σεφερλής, από τα πλέον χυδαία και γλοιώδη τηλεοπτικά κόπρανα του Mega έκανε πλάκα, τρομοκρατώντας και γελοιοποιώντας ηλικιωμένα άτομα: Τέτοια διεστραμμένη κτηνωδία…
Και γύρω του κάγχαζαν από σαδιστική ικανοποίηση, με γέλια και κραυγές, τα άλλα τηλεοπτικά σκουπίδια της χυδαιολογίας, των διαστροφών και του αυτιστικού θεάματος: Βαρβαρότητα σε μορφές παράνοιας…

Διαβάστε το παρακάτω εξαίρετο κείμενο. Το πήραμε από δω:
http://www.alfavita.gr/

Η απάνθρωπη φάρσα του Σεφερλή σε δυο ηλικιωμένους Γράφει ο Φώτης Χριστοδουλίδης 
Έχω χρόνια να δω τηλεόραση. Οι μόνες φορές που παίρνει το μάτι μου αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών, είναι όταν βλέπω διάφορα αποσπάσματα σε blogs τα οποία εμπεριέχουν βίντεο.

Δεν κρύβω ότι συνήθως αυτές οι αναρτήσεις στις οποίες πέφτω πάνω, μου δημιουργούν χλιαρά έως αδιάφορα συναισθήματα.

Πάντοτε απορούσα, τι είναι αυτό που τραβάει κάποιον να βλέπει ένα αδιάφορο και φτιαχτό μεσημεριανάδικο.

Παρόλα αυτά, σήμερα ένιωσα κάτι παραπάνω.

Ένιωσα οργή αλλά και ένα κομμάτι φόβο για την αποκτήνωση της σόου μπιζ και του κοινού της τηλεόρασης.

Αποκτήνωση ναι!


Η αλήθεια είναι πως χάλασε η μέρα μου όταν είδα το εν λόγω βίντεο και δεν μπορούσα να συνέλθω.

Ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή "Πρωινό του Mega" να κάνει "φάρσα" σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, λέγοντάς του ότι δήθεν καλεί από την πολεοδομία και ότι θα χάσουν το σπίτι τους.

Ο άνθρωπος αυτός δεν σταμάτησε, ούτε στο σημείο που του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα να κλείσει το τηλέφωνο, ούτε στο σημείο που ο παππούς δήλωσε ότι είναι άρρωστος, ούτε και στο σημείο που τελικά ο παππούς, του έβαλε τις φωνές.

Την ίδια ώρα, ολόκληρο το πάνελ χαζογελούσε λες και ήταν ανώριμα παιδιά του δημοτικού.


Ίσως ο κύριος Σεφερλής τη "φάρσα" του να τη βλέπει σαν μια απέλπιδα προσπάθεια για το come back, αλλά κατά την άποψη μου αυτό που κατάφερε ήταν να γελοιοποιηθεί παίζοντας με τον πόνο δυο ανήμπορων ανθρώπων.

Ο λόγος που βάζω τη λέξη "φάρσα"
σε εισαγωγικά, είναι διότι εγώ από μικρός έμαθα ότι οι φάρσες γίνονται επί ίσοις όροις για να γελάμε όλοι.

Όταν γίνεται εις βάρος ανήμπορων ανθρώπων λέγεται γελοιοποίηση και bullying και όταν γίνεται εις βάρος ηλικιωμένων, είναι μια πράξη που στο μέσο άνθρωπο με συναισθήματα και αίσθηση δικαιοσύνης, προκαλεί εμετό.


Εύχομαι το ΕΣΡ να ευαισθητοποιηθεί και να πράξει τα δέοντα.

Το βίντεο είναι το παρακάτω. Καλού κακού πάρτε και μερικά ηρεμιστικά από πριν.
πηγή:resaltomag
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε