Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στο 10 για τα καλύτερα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο η διάσημη θέα από την Οία

Το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι στην έκτη θέση, σύμφωνα με το περιοδικό National Geographic, που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ομορφότερα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο! Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι το νησί του Αιγαίου κατέχει την έκτη θέση στο Top10, το περιοδικό επέλεξε να βάλει για κεντρική φωτογραφία στο σχετικό άρθρο το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα του κυκλαδίτικου νησιού.


Το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη είναι απλά μια γιγάντια καρτ ποστάλ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς ο ήλιος πέφτει στη θάλασσα του Αιγαίου, από το βορειότερο άκρο του νησιού, στο κάστρο της Οίας. Στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλα τα χρώματα που αναζητά και αν και πρόκειται για ένα δημοφιλές και πολυσύχναστο σημείο, η θέα από εκεί, απλά σου κόβει την ανάσα...


Δείτε τα δέκα καλύτερα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στον κόσμο και ταξιδέψτε σε αυτά με την δύναμη της φαντασίας σας.


1. Halekulani Resort, Honolulu, στη Χαβάη




2. Antelope Island State Park, στις Συρακούσες




3. New York Harbor, Νέα Υόρκη



4. Key West, Φλόριδα.



5. Torres del Paine National Park,Χιλή



6. Κάστρο Οίας, Σαντορίνη, Ελλάδα




7.Clifton Beaches, Cape Town, στη Νότιο Αφρική




8. Kenting National Park, Hengchun Peninsula, στην Ταϊβάν




9. Vairou Bay, στα Μπόρα- Μπόρα στην Αϊτή



10. Ayers Rock στη Βόρεια Αυστραλία


πηγή:Θέμα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε