Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Εκεί που η λάβα πέφτει στον ωκεανό




Δύο ριψοκίνδυνοι φωτογράφοι διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να γίνουν οι πρώτοι που απαθανάτισαν στο φακό τους την εκρηκτική στιγμή όπου η φλογερή, κατακόκκινη και καυτή λάβα πέφτει στη θάλασσα όντας οι ίδιοι μέσα στο νερό!
Το ατρόμητο δίδυμο του 28χρονου Nick Selway και του 35χρονου CJ Kale αψήφησε το καυτό νερό των 44 βαθμών Κελσίου και βούτηξε στη θάλασσα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο που η λάβα έπεφτε στο νερό. Και εκεί κατάφεραν να πάρουν τις ωραιότερες εικόνες ενός σπάνιου φαινομένου.
Φορώντας μόνο βατραχοπέδιλα και το μαγιό τους και έχοντας απλώς μια ειδική προστασία για τη φωτογραφική μηχανή πέτυχαν τη λήψη μοναδικών εικόνων!
Και στη συνέχεια ανέβηκαν σε ψηλότερα σημεία για να τραβήξουν εικόνες από μακριά.
Ένα μοναδικό θέαμα έτσι κι αλλιώς!

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε