Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Το ηφαίστειο που βγάζει μπλε λάβα!

Εντυπωσιακό είναι το θέαμα, τις βραδινές ώρες, από το ηφαίστειο Ijen, που είναι ενεργό και βρίσκεται σε 200 μέτρα βάθος, στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας.
Μέρος του ηφαιστείου αποτελεί το ορυχείο θείου Kawah, όπου καθημερινά, ανθρακωρύχοι μεταφέρουν το θείο με καλάθια από τον πυθμένα του κρατήρα.


Ο φωτογράφος Olivier Grunewald απαθανάτισε την έκρηξη, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις και τα αέρια, ενώ στην προσπάθειά του να λάβει τις τέλειες φωτογραφίες έχασε δύο φακούς και μια φωτογραφική μηχανή.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε