Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Επαγγελματίας του παραπέντε με προσαρμοσμένη κάμερα καταγράφει την βόλτα του πάνω από τη Σαντορίνη

Tη Σαντορίνη, ως ένα από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου, θεωρείται πολυφωτογραφημένη. Ωστόσο, τη θέα της από ψηλά και παράλληλα από μικρή απόσταση από το έδαφος δεν έχουμε πολλές ευκαιρείες να τη δούμε.  Τη δυνατότητα αυτή προσέφερε ένας επαγγελματίας του παρά πέντε που πέταξε πάνω από τη Σανταρίνη... Θαυμάστε την λοιπόν από τον κανάπε σας όπως δεν την έχετε ξαναδεί...
Ο Jean-Baptiste Chandelier, επαγγελματίας του παραπέντε, έχει πετάξει πάνω από διάφορες, εξαιρετικής ομορφιάς, περιοχές του πλανήτη. Μια από τις ομορφότερες εναέριες περιπλανήσεις του έγινε στη Σαντορίνη και άλλη μια εξίσου εντυπωσιακή στις Αλπεις (περιλαμβάνει λήψεις τόσο από το παραπέντε όσο και από το έδαφος).Οι δυο αυτές βόλτες του παρουσιάζονται μαζί στο παρακάτω μαγευτικό βίντεο:


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε