Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Ενα διαφανές ψάρι τάραξε τα νερά της Νέας Ζηλανδίας

 Το θαλάσσιο «τέρας» που δεν φαίνεται με το μάτι
Ενας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία κατάφερε να γίνει θέμα στα ξένα μέσα όχι για τις ικανότητές του στο ψάρεμα, αλλά για τη νέα ανακάλυψη που έκανε τους επιστήμονες να τρίβουν τα μάτια τους... Ο λόγος για τον Stewart Fraser, ο οποίος κατάφερε να φέρει στα «δίχτυα» του ένα διαφανές ψάρι.
Ολα συνέβησαν όταν ο Stewart πήγε για ψάρεμα με τους γιους του Conaugh και Finn 43 μίλια βόρεια του Karikari Peninsula. Ξαφνικά οι τρεις άνδρες είδαν να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας μία ημιδιαφανή «γαρίδα».
Σύμφωνα με τη Daily Mail, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως είχαν στα χέρια του ένα σπάνιο είδος ψαριού.
«Ηταν σαν ζελές. Το μόνο που έβλεπα ήταν μια μικρή πορτοκαλί σταγόνα κοντά στην ουρά του ψαριού.» είπε ο Stewart και πρόσθεσε «Δεν είχαμε ιδέα τι ήταν. Δεν είχα δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν».
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε