Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Προσπάθειες για αποκατάσταση του ρεύματος στη Σαντορίνη


Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στη Σαντορίνη μετά το μπλακ άουτ της Τρίτης που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο νησί παραμονές του Δεκαπενταύγουστου στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος μιλώντας στο ραδιώφονο του ΑΠΕ-ΜΠΕ υποστήριξε ότι μέχρι το βράδυ η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί και το νησί θα έχει ξανά ρεύμα.Όπως τόνισε οι κάτοικοι και οι τουρίστες αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το γεγονός παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε