Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Είναι επικίνδυνοι …στήνουν εμπάργκο στα νησιά του Αιγαίου…μόνο σε συνθήκες πολέμου συμβαίνουν αυτά!

Για ποια ευαισθησία του τουρισμού μας μιλούν…
Το μαρτύριο της σταγόνας σε Μικρές Κυκλάδες, Δωδεκάνησα
Χωρίς νερό κινδυνεύουν να μείνουν τις επόμενες ημέρες οι Μικρές Κυκλάδες και τα μικρά νησιά των Δωδεκανήσων, καθώς έχει μπλοκαριστεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο η σύμβαση απευθείας ανάθεσης της τροφοδοσίας τους για τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είχαν προηγηθεί δύο διαγωνισμοί, οι οποίοι είχαν κηρυχθεί άγονοι.
Σημειώνεται ότι στους διαγωνισμούς είχε καταθέσει προσφορά μόνο μία εταιρεία, με την οποία στη συνέχεια υπεγράφησαν δύο συμβάσεις απευθείας ανάθεσης της μεταφοράς του νερού.
 Η πρώτη έληξε χθες και η δεύτερη, ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, δεν έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο και παραμένει σε εκκρεμότητα. Σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Στο μεταξύ, όπως λέει ο πρόεδρος του Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος «σήμερα (χθες) τελειώνει το νερό στα Κουφονήσια». Τα ίδια λένε και από την Κοινότητα της Δονούσας.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε