Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ένα ακόμη όμορφο και πληρέστατο ντοκιμαντέρ για την Σαντορίνη!

 Αυτή την φορά και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η έρευνα και η παραγωγή πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό Γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού που αναμένεται να προβάλει την εκπομπή τις επόμενες ημέρες.



Χαρακτηριστικό πάντως της εν λόγο παραγωγής και σύμφωνα με τα όσα μας ανέφεραν όσοι συνεργάστηκαν με το συνεργείο που επισκέφθηκε την Σαντορίνη, είναι πως η έρευνα και τα γυρίσματα διήρκησαν πολλές ημέρες καθώς και πως πρόκειται για μια ποιοτική παραγωγή, με δεδομένο ότι το συνεργείο επισκέφθηκε πολλές και αξιόλογες τοποθεσίες στο νησί και μίλησε με ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στον τόπο.

Ένα απόσπασμα από το υλικό που συγκεντρώθηκε μπορείτε να δείτε εδώ
http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/mare_tv/media/maretv419.html
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε