Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ!!! "ΑΘΩΟΥΣ" ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!


Ο ΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!
  H εκδήλωση της προηγούμενης Πέμπτης σχετικά με τα 25 χρόνια προσφοράς της Μονής Βατοπαιδίου ήταν άκρως πετυχημένη και ωφέλιμη. Όμως, δεν μπορούμε να σιωπούμε και να κάνουμε "τα στραβά μάτια", όταν βλέπουμε ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!



"Αθώα" λοιπόν η Μονή! "Αθώος" και ο Γέροντας Εφραίμ! Έτσι...απεφάνθησαν μετά από 5 ολόκληρα χρόνια (!!!) οι ολίγιστοι νεοδημοκράτες υβριστές της, που όταν ξέσπασε το "σκάνδαλο" είτε καθύβριζαν το Μοναστήρι είτε κρύβονταν λόγω "πολιτικού κόστους"!



Έτρεξε ο Μπαλτάκος να καθήσει δίπλα στον Γέροντα!
Το ίδιο και ο Γεωργιάδης που χειροκροτούσε με μανία τον Καρατζαφέρη, όταν εκείνος ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ "ΒΑΛΤΟΠΕΔΙ"!!!




Τώρα, μυρίστηκαν ψηφαλάκια (καθότι η εκδήλωση είχε, με μετριοπαθείς υπολογισμούς, πάνω από 3.000 άτομα!!!) κι έσπευσαν να πουλήσουν "δικαιοσύνη" και "ορθοδοξιλίκι"!!!



ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!



Πού είσασταν τόσο καιρό; Τώρα θυμήθηκε η ΝΔ την Ορθοδοξία;;;



Θαυμάζουμε τον Γέροντα Εφραίμ και την Αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου για την μακροθυμία και την συγχωρητικότητά τους!



Λυπούμαστε όμως! Εμείς δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε!



Όχι γιατί δεν θέλουμε να συγχωρούμε τους πάντες! Αλλά διότι εκείνοι ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!




Ξέρουμε ότι πιθανόν να κάνουμε λάθος, από Ορθόδοξης Χριστιανικής πλευράς. Ζητούμε συγνώμη από τους καλοπροαίρετους.



Επιτρέψτε μας όμως να βροντοφωνάξουμε:



ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!! ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΑΙ!!!

Υ.Γ. Τα ίδια ισχύουν και για κάποιους παρευρισκόμενους εκκλησιαστικούς ταγούς, που τώρα υμνολογούν τη Μονή, αλλά όταν υπήρχε το θέμα κρύβονταν κι εκείνοι! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!  

πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε