Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έκτακτη συνέντευξη Μητροπολίτη Θήρας για το Νοσοκομείο

Την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλία, αμέσως μετά το Πάσχα, με στόχο να λειτουργήσει άμεσα το νέο νοσοκομείο ανακοίνωσε σήμερα, κατά την διάρκεια συνέντευξης του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Μητροπολίτης Θήρας Αμοργού & Νήσων κ. Επιφάνιος.
Ο Μητροπολίτης δήλωσε ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα καλέσει εκπροσώπους φορέων και κατοίκων σε συγκέντρωση στην Εστία προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και στην συνέχεια με μία θέση όλο το νησί να διεκδικήσει την λειτουργία του νοσοκομείου.
Ο κ. Επιφάνιος τόνισε ακόμα ότι η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου δεν προχώρησε στην πώληση του οικοπέδου που χτίστηκε στο Νοσοκομείο αλλά το παραχώρησε με αγάπη.
Ωστόσο σημείωσε πρέπει να τηρηθούν οι ρήτρες του συμβολαίου από το κράτος διαφορετικά η εκκλησία θα επανεξετάσει την στάση της στο θέμα. Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Ρούσσος εκ μέρους της επιτροπής πολιτών για το νέο νοσοκομείο τόνισε ότι οι ρήτρες στις οποίες αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης μπήκαν στο συμβόλαιο επειδή πρόκειται για παραχώρηση και όχι για πώληση του οικοπέδου.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε