Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Αλλάζει η εικόνα της πόλης των Φηρών με τα πεζοδρόμια

Την σταθερή θέση της Δημοτικής Κοινότητας των Φηρών στο θέμα των πεζοδρομίων εξέφρασε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Τάσος Μελιχούρτης. Ο κ. Μελιχούρτης τόνισε μεταξύ των άλλων ότι τα πεζοδρόμια έχουν ως στόχο τους να εξυπηρετηθούν οι πεζοί και όχι τα περίπτερα. Σημείωσε επίσης ότι με τις παρεμβάσεις οι οποίες θα γίνουν τόσο στην πλατεία της EUROBANK, στην στοά Παπία και σε άλλες περιοχές της πόλης τα Φηρά θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο προσιτά στον επισκέπτη. Δήλωσε ακόμα ότι θα κατασκευαστεί και το τμήμα του πεζοδρομίου από τον ΟΤΕ έως και το Δημοτικό σχολείο των Φηρών. Για το θέμα της χρονικής περιόδου που επελέγη για να κατασκευαστεί το έργο ο κ. Μελιχούρτης τόνισε ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός , ωστόσο το Τοπικό Συμβούλιο αποφάσισε μετά από τις διαβεβαιώσεις του εργολάβου ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από το Πάσχα ,να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση του έργου.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε