Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Β΄ Επιστημονική Ημερίδα για τον Άγιο Χριστοφόρο Παππουλάκο, Σάββατο 18 Μαΐου 2013

prosklisi2013a
Αγαπητέ αναγνώστη
Το ιεραποστολικό και μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο «Χριστοφόρος Παπουλάκος» σε καλωσορίζει με αισθήματα τιμής και ευθύνης στον διαδικτυακό του οίκο, στον οποίο φιλοξενούνται πτυχές της ιστορικής διαδρομής, αλλά και της ποιμαντικής προσφοράς του σύγχρονου Αποστόλου της Πίστεως και του Γένους, οσίου Χριστοφόρου Παναγιωτοπούλου, του και Παπουλάκου/Παπουλάκη η Αγιοπατέρα επονομαζομένου.
Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν στο σημερινό σκεπτόμενο άνθρωπο μία επιπλέον δυνατότητα γνώσης στο ραγδαίως μεταβαλλόμενο σύγχρονο κόσμο. Το διαδίκτυο, με όλες τις δυσκολίες και τους κινδύνους του, μπορεί να γίνει ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο πίστεως, μορφώσεως, ενημερώσεως και πραγματικής ψυχαγωγίας, όταν βρίσκεται σε υπεύθυνα χέρια, που γνωρίζουν να το χειρίζονται με μέτρο και σύνεση.
prosklisi2013b
program2013a1
program2013a2
Ως Ινστιτούτο ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Κωνσταντίνο Χαλβαντζή για την υποστήριξη που παρέχει για το ανέβασμα του υλικού στο διαδίκτυο, στην επίσημη διαδραστική ιστοσελίδα για τον όσιο Παπουλάκο.
Ευχόμεθα ο διαδικτυακός οίκος, καθώς και οι εκδόσεις για τον Όσιο και για άλλες σπάνιες μορφές του οψίμου Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας να σκορπίζουν απλόχερα σε όλο τον κόσμο την ελευθερία της αλήθειας και της πραγματικής πνευματικής ρωμαίηκης ζωής μας.
Εύχεσθε για την επιτυχία των ευγενών στόχων και οραματισμών του ημετέρου Ινστιτούτου.
Με σεβασμό, δια το Δ.Σ. του Ινστιτούτου,
Ο Πρόεδρος
Αρχιμ. Νεκτάριος Ν. Πέττας, δρ. Φ.
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ»
ΕΔΡΑ: ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΑΤΤΙΚΗΣ 153 54 ΤΗΛ: 210 6042747
www.papoulakos.gr ΦΑΞ: 211 7703037

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε