Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

H νέα καραμέλα της τρόικα: Αφήστε τις δόσεις και πιάστε τις κατασχέσεις!

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑΌσοι φώναζαν εδώ και καιρό ότι έρχονται κατασχέσεις επειδή πολύ απλά τους έχεις δώσει τα πάντα και δεν μπορείς να πληρώσεις (που να τα βρουν οι 1,5 εκατ. άνεργοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι;), μάλλον δικαιώνονται, που μακάρι να μην γινόταν ποτέ.

Η τρόικα εκφράζει πλέον, ανοιχτά την απαίτησή της να ξεκινήσουν κατασχέσεις για όσους χρωστούν στο κράτος. Δεν δέχεται να αυξηθούν οι δόσεις για να μπορέσει ο κόσμος να πληρώσει με πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις, επιμένοντας ότι οι δόσεις μπορούν να είναι μόνο 12, αν και δεν αποκλείεται να τις αυξήσουν έως τις 24. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχε γίνει και τον Ιανουάριο του 2012, όταν η κυβέρνηση ήθελε αύξηση του αριθμού των δόσεων στις 60 και η τρόικα έβαλε «φρένο» στις 24. Αποτέλεσμα; Εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων χρεών κατά 13 δις σε ένα χρόνο και πλέον μιλάμε για 55 – 56 δις.

Η νέα ρύθμιση για την πληρωμή του ΦΠΑ περιλαμβάνει και αυτή κατασχέσεις αν δεν γίνουν όλα εμπρόθεσμα.

Και όταν μιλάμε για κατασχέσεις εννοούμε ότι θα βάλουν χέρι σε μισθούς, συντάξεις και ό,τι άλλο μπορεί να πάρει το κράτος .

Ποιοί μπορεί να τύχουν ευνοϊκότερων ρυθμίσεων; Οι επιχειρήσεις που επιβαρύνονται και με ασφαλιστικές εισφορές είναι σε πιο δύσκολη θέση και έτσι μπορούν να τύχουν πιο ευνοϊκής ρύθμισης, με τον αριθμό των δόσεων εκεί να αγγίξει και τις 60.

Αλήθεια, οι δανειστές που κόπτονται για την πολιτική σταθερότητα, δεν γνωρίζουν ότι ξεκινώντας τις κατασχέσεις σε έναν ρημαγμένο λαό θα προκληθεί αναστάτωση; Στην Ισπανία οι κατασχέσεις κατοικιών άλλαξαν ολόκληρο νόμο επειδή ξεκίνησαν αυτοκτονίες. Στην Ελλάδα ήδη μετράμε 3.000.

πηγή:Ολυμπία

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε