Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΙΚΗ!!! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΤΗΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!

«Περίμενα στο γιατρό να μου εμφυτεύσει το νέο μου μικροτσιπ...που θα μπορώ να χρησιμοποιώ και σαν πιστωτική κάρτα για να κάνω αγορές», διδάσκουν σε 13χρονα παιδιά!!!
Ξέρουμε, ξέρουμε! "Δεν γίνονται αυτά", "είστε συνωμοσιολόγοι, θρησκόληπτοι, τρελοί κλπ": Αυτά δεν μας λένε τόσα χρόνια κάποιοι "εξυπνάκηδες";;;

Κι όμως: Η πραγματικότητα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ακόμα και από την χειρότερη συνωμοσιολογία! 

Πλέον, γίνεται ΩΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ) στα σχολικά βιβλία που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα.

Σύμφωνα με τον Κατάλογο που δημοσιεύει το Υπουργείο Παιδείας για την αγορά ξενόγλωσσων (αγγλικών) βιβλίων, ανάμεσά τους υπάρχει και το JOURNEYS της HILLSIDES PRESS (δείτε το στον κατάλογο στον αριθμό 15), στο οποίο υπάρχει η παρακάτω σελίδα με ονομασία "Μια φωνή από το μέλλον":
Τι έρχεται λοιπόν στο μέλλον, σύμφωνα με τη...φωνή; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:
Μικρή μετάφραση: "Μετα το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρά μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικρόσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική καρτα για να αγοράσω πράγματα, όσο η Μαμά και ο Μπαμπάς (ανε)βάζουν στην τσέπη μου χρηματα κάθε εβδομάδα".
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Μάλιστα, όχι απλά μας λένε "πόσο ανώδυνο και χρήσιμο είναι", αλλά αποκαλύπτουν και τον πραγματικό σκοπό της εμφύτευσής του:
ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!
Απαιτούμε άμεσες εξηγήσεις από το Υπουργείο Παιδείας!!!
Και οι γονείς να διαμαρτυρηθούν για το απαράδεκτο αυτό βιβλίο - προπαγανδιστικό εργαλείο (που μάλιστα πληρώνουν 15 ευρώ!!!) της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Μασωνίας και του Σιωνισμού!!!
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΟΥΣ!!! 

πηγή: hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε